NAISTEPÄEVA KLÕPSUD «Elu oleks tühi must auk, kui neid naisi mu elus poleks!» Instagram on täitunud lillekimpude ja südamlike mõtetega

Elu24
Copy
Naistepäev.
Naistepäev. Foto: Elu24 kollaaž

8. märtsil tähistatakse rahvusvahelist naistepäeva. Vaata, kuidas kodumaised staarid tänast tähtsat päeva tähistavad!

«Mu maailma mups abikaasa tegi mu tuju heaks! Ma armastan üllatusi, eriti lilli,» kirjutab Instagramis näitleja Lisette Pomerants.

Muusik Grete Paia oli naistepäeva vibes juba neljapäeva õhtul, kui kirjutas Instagrami postitatud foto juurde: «Who run the world? Girls! (Kes valitsevad maailma? Tüdrukud! – toim) Imelist saabuvat naistepäeva, mu kallid naised!»

Poliitik Jüri Ratas jagab naistepäeval kaunist klõpsu sületäie tulpidega. «Ilusat naistepäeva! Soovin, et iga teie päev oleks täis armastust ja hoolt, rõõmsaid hetki ja sära silmades. Naistepäev on rohkem kui lihtsalt tähtpäev kalendris – täna märkame ja tunnustame naiste kandvat rolli meie ümber, olgu siis kodus, tööl või ühiskonnas laiemalt,» kirjutab ta.

Lisaks käis poliitik juba varahommikul Viru lillekioskite juures lilli jagamas.

Näitleja ja laulja Desiree Mumm nentis postituses, et loodetavasti ei piirdu naiste märkamine vaid tänase päevaga. «Ja see väike tüdruk, kellest saab ükskord naine, kannab kõiki neid unistusi endaga kaasas, aga naiseks saades ka valu ja ebakindlusi, mida tekib elukogemusega juurde. Võib-olla seetõttu on lihtne kaotada mängulisust ja lapselikku rõõmu.»

«Tänase päeva puhul ei soovi ma meile mitte ainult ilusat naistepäeva, vaid soovin lisaks, et me ei kaotaks ega unustaks seda pisikest tüdrukut endi sees, tema unistusi ja soove enda igapäevaelu toimetustes. Ta on meie kõigi sees olemas, meie kõigi kõige autentsem ja siiram versioon. Hoiame teda. Hoiame ennast ja üksteist.»

Oma naisperele pühendas armsa postituse ka muusik Egert Milder. «Need naised! Elu poleks mitte midagi, tühi must auk, kui neid naisi minu elus poleks. Eriti vinget naistepäeva kõigile!»

Naistepäeva puhul postitas muusik Paul Neitsov ühismeediasse romantilise klõpsu koos kallimaga. «Ilusat naistepäeva! Olge hoitud ja kallistatud!»

Head rahvusvahelist naistepäeva soovib ka moelooja Gerli A. Chantelle.

«Head naistepäeva kõikidele naiskolleegidele, kes mind igapäevaselt oma ilu, tarkuse ja positiivsusega inspireerivad,» kirjutab seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt Instagrami loos. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles