VIDEO MyHitsi uus saatejuht Janet Vavilov raadiotöö hirmudest: hästi palju öeldi mulle, et lähed raadiosse ja räägid mingit möla

Copy
Janet Vavilov.
Janet Vavilov. Foto: Kuvatõmmis videost

Juba neli kuud on MyHitsi kuulajaid tervitanud hommikuti Janet Vavilov. Viimane tunnistab, et hommikuse varajase ärkamisega ta veel päris kohanenud ei ole. «Mul jookseb neljas kuu MyHitsis ja kui kell viis hommikul see kell heliseb, siis korraks on selline tunne, et tead, ma ei tea...»

«Mida külvad, seda lõikad! Ehk minu jaoks algas see kõik Eesti noorte muusikaliteatrist, kus ma sain anda paarile Disney karakterile hääle,» rääkis Janet MyHitsi raadiosse sattumisest. «Sealt kutsus mind mu tänane kolleeg Andry Padar podcast'i ja sealt ma saingi MyHitsi!»

Rääkides raadiotööst, tunnistas Janet, et hirme oli kuhjaga. «Ega siiamaani, kas just hirm, aga... Hästi palju öeldi mulle, et oo, lähed raadiosse ja räägid mingit möla, tead küll, nagu arvatakse, et lähme sinna näpud püsti ja midagi ette ei valmista,» nentis ta, lisades, et tegelikult on see väga suur vastutus, olla hommikuti neli tundi eetris. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles