Maria Listral ja ta manfriendil on Londonis eraldi magamistoad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Listra
Maria Listra Foto: Promopilt

Kunagine lapstäht Maria Listra rabab Londonis poemüüjana tööd teha, et täita oma unistus - saada ooperilauljaks. Talle on toeks näitlemist õppiv kallim Alisdair.

«Me üürime koos sõpradega Põhja-Londonis maja, mille eest maksame igaüks 500 naela (ca 602 eurot) kuus - see on väga soodne,» räägib Listra Kroonikale.

«Mina, mu kaks sõbrannat ja mu boyfriend (Maria väristab lõugu). Ughh, sõna boyfriend ajab mind närvi, ma ütlen kõigile oma inglasest sõpradele, et Alisdair on mu manfriend (meessõber), sest sõna boyfriend kõlab nagu ma oleks 16aastane ameeriklane, kellele meeldib ninnunännutamine,» räägib lapsstaari staatuse eest põgenev Listra.

Lauljatari sõnul võib see küll paljudele üllatusena tulla, kuid oma manfriendiga on neil üüritavas majas eraldi toad. «Mul on oma tuba, kus on minu asjad ja Alisdair'il on oma pesa. Kord ööbime tema, kord minu juures, mis annab võimaluse mõnel pingelisel perioodil öelda, et tead kallis, sa oled küll nunnu, aga ma lähen tõmban ennast nüüd oma tuppa kerra,» räägib Listra, kes näeb sellises jaotuses võimalust oma privaatse ruumi säilitamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles