UHKE EMA Maailma parim kettagolfar Kristin Tattar tähistas tütre sünnipäeva armsa klõpsuga

Elu24
Copy
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Kermo Benrot

Kahekordse kettagolfi maailmameistri Kristin Tattari tütar sai täna 11-aastaseks. Rõõmsa päeva puhul jagas uhke ema ka armsat fotojäädvustust. 

«Tähistades 11 aasta täitumist koos oma mitte-nii-väikese tütrega,» jagab Eesti esikettagolfar Kristin Tattar ühismeedias armsat klõpsu, millest selgub, et tema tütrel Isabelil on täna sünnipäev. 

«Aeg lendab! Ja kui ma mõtlen tagasi nendele hetkedele, kui ta veel mu käte vahele mahtus, meenub mulle see teekond, kuidas ta on kasvanud imeliseks tüdrukuks ja kui imeliseks naiseks on ta saamas. Olen tänulik iga hetke eest, sest mu süda on täis armastust!» lisas ta foto juurde. 

Möödunud aasta lõpus rääkis kahekordne kettagolfi maailmameister raadiosaates «Vikerhommik», et on spordi tõttu pidanud perega veedetud ajas palju järeleandmisi tegema.

«Tütrega koosveedetud aja vähesus on see, mis südant kriibib, aga püüan end lohutada, et ehk olen talle oma tegudega eeskujuks olnud,» tunnistas ta.

Möödunud aasta septembris sai tippsportlane sõrme ka särava sõrmuse, kui kihlus kallima Silver Lättega, kes samuti mängib kettagolfi. Paar on koos olnud üle seitsme aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles