Green Christmas õnnestus sajaprotsendiliselt

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liquido
Liquido Foto: Internet

Kaheteistkümnes Green Christmas festival õnnestus korraldajate sõnul sajaprotsendiliselt.

21. ja 22. detsembril esinesid Rakvere Spordihallis 15 ansamblit kaheksast riigist, nende hulgas Paradise Lost (UK), Liquido (Ger), Samael (Sui) ja U.D.O. (Ger).

Festivali eestvedaja Gunnar Viese sõnutsi toimisid kõik üksused kui õlitatult. «Rõõm oli näha nii suurt hulka inimesi möödunud nädalavahetusel Rockveres – tänu neile kõigile ongi festival nii kaua püsinud. Ma ei liialda, kui väidan, et tegemist oli ühe tugevaima festivaliga üldse ja väga võimsa punktiga tänavusele rokimaratonile Eestis,» lausus Viese.

Üritus möödus suuremate vahejuhtumiteta. Enim elevust tekitasid publikule artistide autogrammiminutid. Kahel päeval külastas Green Christmas festivali umbes 3000 inimest.

Green Christmasi näol on tegemist vanima rockfestivaliga Eestis – esimene samanimeline festival toimus Rakveres 1996. aastal. Green Christmas 2008 toimub 12.-13. detsembril Rakvere Spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles