2 TUNNI EEST 5 EUROT Pärnus autot parkinud mees leiab, et infotahvlil puudub oluline info (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Parkla Pärnus. Foto on illustreeriv.
Parkla Pärnus. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Märjamaa vallas elav mees läks Pärnusse kinno ja parkis oma auto Pärnu keskuse ja Pärnu kontserdimaja vahel asuvale parkimisplatsile. Kuigi sealsel infotahvlil on kirjas, et tund aega parkimist maksab 1 euro, tuli tal üle 2 tunnise parkimise eest tasuda hoopiski 5 eurot. «Kahte tundi ületav parkimine võrdsustatakse päevaga,» on mees üllatunud. Linnavalitsuse esindaja ütleb, et mobiilselt parkides arvestatakse tõepoolest päevatasu, kui parkimine toimub katkematult rohkem kui kaks tundi. 

Priit parkis oma auto Pärnu linnavalitsuse hallatavasse parklasse Pärnu keskuse juures, et minna kinno filmi vaatama. Kui ta parkimise lõpetas, nägi ta, et veidi enam kui kahe tunni eest on parkimise tasu võetud viis eurot, kuigi infotahvli järgi võiks arvata, et kaks tundi parkimist maksab kaks eurot. Priit jagab oma kogemust Facebookis. 

«Ettevaatust Pärnus mobiilsel parkimisel (nii äpi kui ka SMS-ga). Infotahvlilt selgub, et 1 tund parkimist maksab 1 euro ja 1 päev 5 eurot. Tegelikkuses vastavalt linnavalitsuse määrusele 2 tundi ületav parkimine võrdsustatakse päevaga. Nii oli ka minu üllatus juba teist korda suur, kui 2 tundi parkimisaega ületades sain 5-eurose arve. Info parklas sellist hinda ei näita,» ütleb Priit, kes pöördus selguse saamiseks ka linnavalitsuse poole.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles