Moodulmaja skandaali keerisesse kistud Imre Küti nimekaim: tuttavad uurivad, et millega ma tegelen

Chrislin Metsanurm
Copy
Element- ja moodulmajade tootja Ösel House OÜ koduleht ja Facebooki leht pole enam kättesaadavad, kuid ettevõtte tootepildid on internetiavarustest endiselt leitavad.
Element- ja moodulmajade tootja Ösel House OÜ koduleht ja Facebooki leht pole enam kättesaadavad, kuid ettevõtte tootepildid on internetiavarustest endiselt leitavad. Foto: Erik Prozes

Esmaspäeval eetris olnud «Kuuuurija» saates võeti luubi alla moodulmajade tootja Ösel House OÜ, kes on paljudel oma klientidel naha üle kõrvade tõmmanud. Ka ettevõtte esindaja Imre Küti nimi käis saatest läbi. «Ta on minu nimekaim, kuid nii tuttavad kui ka võõrad inimesed on mulle antud loo valguses kirjutanud,» teatab ettevõtjaga sama nime jagav meesterahvas. 

Nädala algul jõudis Kanal 2 telemagasini «Kuuuurija» vahendusel vaatajate ette jahmatav lugu, kuidas moodul- ja elementmajade tootja Ösel House OÜ on jätnud paljud oma kliendid ilma nii majast kui ka rahast. 

«See sobis meile eriti hästi, kuna pakkus ka n-ö võtmed kätte lahendust,» rääkis saates Tartus elav Airi Lehemets, kes nägi kaunite moodulmajade reklaami Facebookis. Ilusast unistusest Saaremaal elada sai aga 25 aastaks 600-eurone kohustus ning ainus, mida naine selle eest sai, on krundil maha võetud võsa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles