KÕIK OSALEJAD TEADA Kanal 2 suursõu «Tähtede täht» viimased kaks võistlejat on Anett Kulbin ja Antti Kammiste

Elu24
Copy
Kanal 2 suursõu «Tähtede täht» viimased kaks võistlejat on Anett Kulbin ja Antti Kammiste.
Kanal 2 suursõu «Tähtede täht» viimased kaks võistlejat on Anett Kulbin ja Antti Kammiste. Foto: Kanal 2

Kanal 2 muusikalise võistlussaate «Tähtede Täht» osalejate nimekiri on viimaks avalik. Oma osalemise on kinnitanud ka andekas džässilaulja Anett Kulbin ja mitmekülgne muusik Antti Kammiste, kes on mõlemad valmis asuma põnevale teekonnale, et panna end proovile eri muusikastiilides ja kombata oma võimekuse piire.

Alates 17. märtsist tuleb kaheksal andekal artistil igal pühapäeval esineda uues žanris ning püüda seekaudu punkte nii stuudioekspertidelt kui ka televaatajatelt kodudes. Kahtlemata on nad kõik väga musikaalsed. Ent varem või hiljem tuleb neil esitada lugu stiilis, millega neil absoluutselt mitte mingit kokkupuudet pole olnud.

«Nii lihtne on jääda oma mingisse mugavustsooni ka muusikas ja ma arvan, et ma tõesti vabal ajal või oma igapäevaelus ei paneks ennast sellesse olukorda, et ma valin endale näiteks pungi- või ooperilaulu, mida laulda. Selles mõttes annab saade ilusti selle võimaluse kätte,» räägib Anett Kulbin.

Oma arvamuse ja ka hinded esinejatele ütlevad stuudioeksperdid. Seda paneeli juhib tänavu mees, kes kuulab muusikat nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Melomaan Mart Juure juhtimisel harutatakse igas saates kahe külaliseksperdiga üksipulgi lahti kõik etteasted. Kulbin aga kriitikat ei karda. «Ma olen kriitika suhtes väga avatud. Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi ja eks artistiks olemisega käib alati kaasas kriitika, nii et selles mõttes ei ole see uudne olukord,» jääb laulja positiivseks.

Ekspertide arvamus ei ole aga ainuke, mis loeb. Oluline on ka enesekindlus, millega paistab silma võistleja Antti Kammiste. «Kes meist ei tahaks võita? Aga nagu öeldakse, tähtis pole mitte osavõtt, vaid võit,» muheleb muusik.

Kuigi laiem publik on harjunud Kammistet nägema rohkem klaveri taga, paljastas Antti, et ta astub solistina lavale üsna regulaarselt. «Solistina lavale astumine juhtub päris tihti, vähemalt korra kuus. Üksi esinemine on tore, nagu ka selles saates osalemine, kus saan end solistina näidata,» lisas ta.

«Ma kardan selles saates võib-olla kõige rohkem esitada kahte žanrit, mis ilmselt pole just minu tass teed. Ooper on kategooriana kõigile tuntud, aga ma arvan, et on võimalik mõelda sellele natuke teisiti. Kui lubatakse, proovin kastist välja mõelda,» selgitas Antti, jättes enda ooperisaate ettevalmistuste osas siiski ruumi saladuseks.

Sel kevadel astuvad säraval muusikavõistlusel «Tähtede Täht» lavale Saara Nüganen, Ott Lepland, Carlos Ukareda, Eleryn Tiit, Germán Gholami, Tanja Mihhailova-Saar, Antti Kammiste ja Anett Kulbin. 17. märtsil Kanal 2 ekraanile jõudev suursõu paneb avasaates osalejad omavahel võistlema tuntud ja armastatud muusikalide lauludega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles