USA tõsielusaate «Sister Wives» staaride poeg suri vaid 25-aastaselt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Tõsielustaari poeg Garrison Brown.
Tõsielustaari poeg Garrison Brown. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA tõsielusaate «Sister Wives» staaride Kody ja Janelle Browni poeg Garrison suri vaid 25-aastaselt.

USA telekanali TLC tõsielusaate «Sister Wives» staar on Kody Brown, ameeriklane, kellel oli tõsielusaate alguses neli abikaasat ja 18 last. Polügaamiline perekond oli alates 2010. aastast läbinud erinevaid raskusi, millele nad enda sõnul astusid vastu austuse ja armastusega. 

Nüüd on lahkunud üks Kody lastest, Garrison Brown, vahendab Variety

Garrisoni ema Janelle Brown kinnitas kurba uudist ühismeedias. «Kody ja mina teatame sügava kurbusega oma kauni poja Robert Garrison Browni kaotusest. Ta oli kõigi inimeste elus, kes teda tundsid, säravaks osaks,» kirjutas Brown teisipäeval Instagramis.

«Tema kaotus jätab meie ellu nii suure augu, et see võtab meid hingetuks. Palume teil austada meie privaatsust ja ühineda meiega tema mälestuse austamisel,» lisas ta lõpetuseks.

Garrison suri oma kodus. Põhjust kuriteo kahtlustamiseks ei ole.

Kui tõsielusaade «Sister Wives» algas, oli Garrison alles laps. Ta võttis tõsielusaatest osa praktiliselt kogu oma elu. Möödunud aastal tema vanemad, Kody ja Janelle, lahutasid. See oli kolmas lahutus, mis Kodyl paari aasta vältel oli. Tänaseks on tema kõrvale jäänud vaid üks neljast abikaasast.

Garrisoni emaga oli Kodyl kokku kuus ühist last, kuid aastate jooksul muutus Kody suhe oma lastega Janelle'i sõnul raskeks.

Pärast lahkutust kommenteeris Janelle oma laste ja nende isa suhet avameelses intervjuus. «Olen oma poiste vaimse tervise pärast mures. Üks poegadest tunneb kõike väga, väga sügavalt,» viitas Janelle Garrisoni vennale Gabrielile. «Garrison lihtsalt tundub vihasem või kurvem, ta ei ole enam nii õnnelik kui varem.»

2023. aasta mais eetris olnud tõsielusaate kohta kinnitas Kody, et tema suhe kahe pojaga on raske. «Praegu ei ole uksed Gabrielile ja Garrisonile avatud. Nad ei ole valmis suhtlema,» ütles Kody.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles