VIDEOINTERVJUU Talendisaates osalev Antti Kammiste kohtunike kriitikast: oleks see olnud 30 aastat tagasi, siis võibolla nutaks peatäie

Copy
Antti Kammiste.
Antti Kammiste. Foto: Pilt videost

«Peab jääma iseendaks nii palju kui vähegi võimalik,» arutles Kanal 2 kevadises suursõus üles astuv Antti Kammiste.

Eesti rahvale pigem klaveri tagant tuntud muusik tõdes, et otsus saates osaleda sündis väga kiiresti, sest ta tahab lihtsalt väga laulda. «Võibolla džässi, võibolla muusikali, võibolla punki,» arutles ta selle üle, millist žanri enim ootab.

Anti tõdes naerdes, et tantsuoskusega on lood halvad. «Ma loodan, et ma suudan mõnusalt ära viilida,» lisas ta kelmikalt. «Üle oma varju hüpata on keeruline ja ka lubamatu, sest siis mõjud võltsilt,» ütles ta.

Enda kõige suuremaks konkurendiks peab mees aga iseennast. Sealjuures ei pea ta kevadist suursõud üldsegi mitte võistluseks, vaid tahab oma osalemisega inimeste kodudesse rõõmu tuua.

Vaata videost, mille üle Anti seoses saatega veel mõtiskles:

Kanal 2 kevadprogramm toob ekraanile eelmisel aastal palju üllatusi ja meeleolukaid hetki pakkunud pühapäevaõhtuse muusikasaate «Tähtede täht» uue uhke hooaja. Juba märtsis ekraanile jõudev muusikaline telesõu esitab kaheksale tuntud ja armastatud Eesti artistile suure väljakutse – ausas võistluses selgitatakse välja parimast parim artist erinevates muusikažanrites, milleks on sel aastal ooper, džäss, muusikal, eurodisko, punk ja latiino.

Esimesed kuus osalejat on juba selgunud ning nendeks on lauljad Ott Lepland, Carlos UkaredaTanja Mihhailova-Saar ja Eleryn Tiit, ooperisolist Germán Gholami Torres-Pardo ning näitleja Saara Nüganen.

Telesõud juhib Eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov. «Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles