VIDEOINTERVJUU Kevadises suursõus «Tähtede täht» lavale astuv Anett Kulbin peab kõige keerulisemaks just seda muusikažanri

Copy
Anett Kulbin.
Anett Kulbin. Foto: Kuvatõmmis videost

«See saade on lauljale megalahe väljakutse,» rääkis möödunud aastal aasta parimaks funk/soul artistiks valitud Anett Kulbin, keda peagi näeb Kanal 2 suursõus «Tähtede täht».

Saates esitusele tulevate žanrite keerukuse üle arutledes pakkus ta, et tema jaoks võib kõige keerulisemaks osutuda punk, millega ta ei ole mitte kunagi varem kokku puutunud.

«Ma arvan, et seal on vähem sellist rolli minekut, et see on vist see, mida ma kõige rohkem pelgan,» mõtiskles Anett paljudele väljakutset pakkuva ooperižanri üle arutledes. «Mitte väga koduselt, aga võibolla veidi rohkem kodu lähedal kui punk,» lisas ta naerdes. 

«Ma ütleks, et ma päris puujalg ei ole, aga laval koreograafia mõttes läbimõeldud tantsu ma ei ole kunagi teinud, nii et saab kindlasti väga põnev olema,» avaldas ta oma tantsuoskuse kohta.

Vaata videost, mida peab Anett enda eeliseks ja kui oluliseks peab ta saate võitmist:

Kanal 2 kevadprogramm toob ekraanile eelmisel aastal palju üllatusi ja meeleolukaid hetki pakkunud pühapäevaõhtuse muusikasaate «Tähtede täht» uue uhke hooaja. Juba märtsis ekraanile jõudev muusikaline telesõu esitab kaheksale tuntud ja armastatud Eesti artistile suure väljakutse – ausas võistluses selgitatakse välja parimast parim artist erinevates muusikažanrites, milleks on sel aastal ooper, džäss, muusikal, eurodisko, punk ja latiino.

Esimesed seitse osalejat on juba selgunud ning nendeks on lauljad Ott Lepland, Carlos Ukareda, Tanja Mihhailova-Saar ja Eleryn Tiit, pianist Antti Kammiste, ooperisolist Germán Gholami Torres-Pardo ning näitleja Saara Nüganen.

Telesõud juhib Eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov. «Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles