UUS KODU Silvia Ilves kolimisest: see osutus ikka väga palju raskemaks, kui arvasin (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Kristo Puhm

Tšellist Silva Ilves on end sisse seadnud oma uues kodus Tallinna kesklinnas. Kolimine pakkus aga rohkem väljakutseid, kui muusik esialgu arvas. «Kahe-kolme päevaga sain asjad ära veetud. Kuna ma ei raatsinud teisel päeval kolimismehi tellida, siis tegin kolimismeeste tööd ise ja vigastasin oma selga,» räägib ta Elu24-le. 

Veebruari alguses andis Silvia Ilves teada, et peab oma viietoalisest üürikorterist koos perega välja kolima. «Olen juba tükk aega tundnud, et soovin edasi liikuda, nii et teade, et pean välja kolima, ei tulnud mulle halva üllatusena,» ütles ta toona. Muusikul oli plaan juba 1. märtsiks kireva minevikuga korter vabastada, kuigi ta oleks seal võinud veel olla kuni 1. aprillini. 

«Mul hakkab kolimine vaikselt juba ilmet võtma. See kolimine osutus ikka väga palju raskemaks, kui ma arvasin,» ütleb Ilves Elu24-le. «Kahe-kolme päevaga sain asjad ära veetud. Kuna ma ei raatsinud teisel päeval kolimismehi tellida, siis tegin kolimismeeste tööd ise ja vigastasin oma selga. Kaks päeva olin pillimänguvõimetu,» avaldab ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles