Muusik ja produtsent Karl Killing kommenteerib koondamist: aga ilm on s**aks ilus

Elu24
Copy
Karl Killing.
Karl Killing. Foto: Taavi Sepp

Elu24 vahendas päev tagasi, et Warner Music Baltics lõpetab Eestis tegevuse ning plaadifirma koondab kõik 30 töötajat. Selle alla kuulunud Karl Killing ei kommenteerinud Elu24-le vahetult pärast uudise avalikustamist olukorda pikalt, kuid ühismeedias heitis muusik selle üle kergelt nalja.

Sel nädalal selgus, et Eestis tegevuse lõpetav Warner Music Baltics plaadifirma koondab kõik 30 töötajat. Elu24 uuris uudise avalikustamise järel, mis saab Warner Musicuga lepingud sõlminud artistidest. Eestis kuulusid selle plaadimärgi alla kuus muusikut: Arop, Andreas, Gameboy Tetris, Liis Lemsalu, Kirot ja Karl Killing.

Warneri alla kuulub ka muusik Karl Killing, kes kinnitas, et muretsemiseks pole põhjust: «Minu jaoks ei ole Warner kuhugi kadunud. Mul tuleb läbi Warneri neljapäeval enda debüütalbum «37».»

Sama päeva õhtul jagas Killing ühismeedias, et ta koondati. «Kui Warner just koondas su, aga ilm on s**aks ilus,» teatas muusik oma TikToki videos.

@karliskilling

😅😅😅😅😅😅 omg

♬ hoitud - Karl Killing & YASMYN

Postituse pealkirja pani Killing mitu naervat emotikoni. 

«No nüüd ongi aeg bändi (Beyond Beyondi) teha,» kommenteeris sisulooja Kristina Pärtelpoeg postituse all. «Ei,» vastas Killing lühidalt.

Ka teine kommenteerija viitas Beyond Beyondi tagasitulekule. «Miks te seda nii väga tagasi tahate,» imestas Killing. 

Beyond Beyond oli noortebänd, kuhu kuulusid lisaks Killingule Frank Pintsaar, Frederik Küüts ja Gevin Niglas. Beyond Beyond alustas avalikkuse ees tegevust 2016. aastal Tallinnas. Aasta hiljem Küüts lahkus ja bändi tegevus lõppes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles