Kuula lugu, mis ootas oma aega kolm aastat ehk Eesti Laulu poolfinalisti YOANNA uut singlit

Elu24
Copy
Yoanna.
Yoanna. Foto: Helena Sõõro

Tänavu Eesti Laulu poolfinaali jõudnud noor lauljatar YOANNA on välja andnud uue singli «Strangers». «See lugu on oma aega oodanud juba kolm aastat ning mul vahepeal oli hirm, et ta jääbki sahtlisse,» avaldab lauljatar värske loo ilmumise järel. 

Tänavuses Eesti Laulu poolfinaalis osalenud YONNA on juba tagasi uue singliga, mis kannab nime «Strangers». Värskele loole on valminud ka minimalistlik muusikavideo.

Lauljanna uus singel on mõnusalt särtsaka meloodia ning värske minekuga pop-biit, mis maalib sumeda pildi lahkumineku järgsest igatsusest.

«Strangers» räägib loo, kuidas lahku minnes ja üksinda jäädes võib siiski ootamatult miski kõik mälestused ja tunded korraks tagasi tuua. Peategelane leiab end sisemise konflikti ees kus teab, et suhete soojendamine ei ole hea mõte, kuid mõlgutab seda mõtet siiski.

Lugu valmis tegelikult juba aastaid tagasi. «See lugu on oma aega oodanud juba kolm aastat ning mul vahepeal oli hirm, et ta jääbki sahtlisse. Õnneks leidsin õige produtsendi, kellega see lugu lõpuni teha ja olen tulemusega rohkem kui rahul,» avaldab YONNA ja lisab, et lugu nägi viimaks ilmavalgust tänu produtsent Jakop Kaarmale.

Minimalistliku muusikavideo valmimisele aitas kaasa Helena Sõõro.

Paljudele on YOANNA tuttav Eesti Laulult, kus ta natukene enam kui kuu aega tagasi poolfinaalis oma looga «I Don’t Know About You» võistlustulle astus.

Jaanuaris toimunud poolfinaali, kust 15 loost pääses finaali vaid viis, meenutab YOANNA positiivselt: «Iseseisva artistina iga päev sellistele lavadele ei satu ja seal esineda oli täiesti sõltuvust tekitav. Eesti Laul on nii lahe võistlus ja muusikapidu ning täiesti teadlikult võtsin eesmärgi igat momenti täiega nautida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles