KLÕPS «Arvasin, et Kardashian!» Kantridiiva Shania Twaini värske muutus kõigile meelepärane ei ole

Elu24
Copy
Kantrilaulja Shania Twain 2017. aastal.
Kantrilaulja Shania Twain 2017. aastal. Foto: Clive Brunskill/Getty Images/AFP/Scanpix

«Arvasin, et oled Kardashian,» viitas keegi kantrilaulja Shaina Twaini uuele välimusele. Ühismeedias on teisigi kriitikuid, kuid enamik on Twaini värske muutuse avasüli vastu võtnud.

Kanadast pärit kantridiiva Shania Twain (58) on enim tuntud 90ndate hittlugude «That don't impress me much» ja «Man! I feel like a woman» poolest. 1999. aasta «Come on over» müüs ainuüksi Kanadas 19 miljonit koopiat ning Twain põrutas edetabelite tippu.

Siis tabas teda raske haigus, mis tema karjääri aastateks hoiule pani. Nimelt põdes Twain 2003. aastal Lyme'i tõve ehk puukborrelioos, mille tulemusel sai tõsiselt kannatada lauljatari hääl. Oma käheda hääle ravimiseks on Twainile aastate jooksul tehtud mitmeid invasiivseid operatsioone.

«Ma arvasin, et ma ei laula enam kunagi,» tunnistas Twain ühes intervjuus, kuid õnneks nii ei läinud. Twain astus tagasi muusikamaailma 2017. aastal pärast 15 aastat kestnud pausi.

2019. aastal astus Twain Ameerika muusikaauhindade lavale ja üllatas paljusid oma fänne. Elu24 avaldas toona esinemisest ka galerii, mille leiad SIIT

Nüüd üllatas Twain oma fänne jälle ning tutvustas kõigile oma uut soengut! Twain postitas ühismeedia kontodele foto, kus lauljataril on heleroosad juuksed. «Värvin juuksed ära, teen, mis tahan!» kirjutas Twain oma postituse pealkirja.

«Arvasin, et see on Avril Lavigne. Milline kaunitar,» kiitis keegi. «Sa oled täiega kaunis,» kommenteeris teine fänn.

Kuigi enamik kommentaare olid positiivsed, oli siiski neid, kes pole Twaini uue soenguga üldse rahul. «Mulle meeldivad su tumedad juuksed, kallis,» märkis üks fänn solvunult. «Brünett igaveseks, arvasin, et oled Kardashian,» torises keegi.

"Pole isegi sinu moodi," lisas üks fänn kurvalt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles