PIRAKAS INDIA PULM Miljardärist pärija Anant Ambani ja ta kihlatu saavad võimsa abiellumiseelse peo

Inna-Katrin Hein
Copy
India jõukaima inimese Mukesh Ambani noorim poeg Anant Ambani abiellub selle aasta juulis Radhika Merchantiga (mõlemad fotol keskel ja punases). 1.-3. märtsini 2024 toimub pulma eelpidu. Kihlatud korraldasid juba 28. veebruaril 2024 Jamnagaris 51 000 kohalikule elanikule õhtusöögi
India jõukaima inimese Mukesh Ambani noorim poeg Anant Ambani abiellub selle aasta juulis Radhika Merchantiga (mõlemad fotol keskel ja punases). 1.-3. märtsini 2024 toimub pulma eelpidu. Kihlatud korraldasid juba 28. veebruaril 2024 Jamnagaris 51 000 kohalikule elanikule õhtusöögi Foto: Reliance group via AP/Scanpix

Tšarterlennukid suurärimeestele ja kuulsustele, Rihanna esinemine ja juhised loomade päästekeskust külastades «džunglipalaviku» riietuse selga panemiseks – nii käivitab miljardär Mukesh Ambani oma poja piraka India pulma.

India konglomeraadi Reliance juht ja Aasia rikkaim mees, kelle vara väärtus on Forbesi andmetel 114 miljardit dollarit (104,8 miljardit eurot), on Ambani tuntud veel selle poolest, et ta ei korralda kunagi pidu, mis ei avalda muljet, teatab CNN.

Tegemist on kolm päeva kestva pulmaeelse peoga ta noorima poja, 28-aastase Anant Ambani ja 29-aastase Radhika Merchanti auks, kes on Ananti kihlatu alates 19. jaanuarist 2023. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles