ÕNNESOOVID! Sünnipäevalaps Karl-Erik Taukar suurt pidu ei korralda: kümnekuuse lapsega on pohmakas piin (1)

Elu24
Copy
Karl-Erik Taukar.
Karl-Erik Taukar. Foto: Dmitri Kotjuh

«Ma olen alati tahtnud pidada sünnipäeva suvel, aga kuna mul on märtsis sünnipäev, siis see ei ole kunagi õnnestunud,» pajatas Karl-Erik Taukar TV3-le, lisades, et plaanib sel aastal sünnipäeva tähistada hoopis juulis. 

Muusik Karl-Erik Taukar tähistab oma 35. sünnipäeva, kuid suurt pidu tal plaanis ei ole, kuna kodus kasvab väike poeg. «Kui sul on kümnekuune laps, siis igasugune pohmakapäev on täielik piin,» räägib Taukar TV3-le. 

Kuid pidu ei jää pidamata, vaid Taukar plaanib sünnipäeva tähistada hoopis juulis. «Ma olen alati tahtnud pidada sünnipäeva suvel, aga kuna mul on märtsis sünnipäev, siis see ei ole kunagi õnnestunud,» rääkis muusik. 

Möödunud aasta aprillis teatasid muusikud Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar sotsiaalmeedias, et nende perre on sündinud poeg. «Tere, poeg!» kirjutas Kerli Instagrami postituse pealkirjas. «Aitäh, hea Pelgulinna Sünnitusmaja kollektiiv, et meie eest nii hästi hoolitsesite, oleme teile igavesti tänulikud.»

Taukar sai tuntuks talendisaate «Eesti otsib superstaari» viiendast hooajast. 2017. aastal tunnistas ta, et kuigi tal on olnud silmapiiril mitmeid Maarjamaa kaunitare, siis oli Kivilaan just see, kes jalust nõrgaks võttis ning kellesse ta armus esimesest silmapilgust.

Lauljad viis teineteiseni armastus muusika vastu ajal, kui Kivilaan veel Põhja-Tallinna solistina lavasid vallutas. Bändiga liitus lauljatar 2013. aasta mais peale endise solisti Maia Vahtramäe lahkumist. Kolm aastat kestnud koostöö Põhja-Tallinnaga jõudis lõpule 2016. aastal. Peale seda pürgis Kivilaan 2019. aastal Eurovisioonile looga «Cold love».

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles