Sadade kaebuste tõttu suletud e-poe omanik tegutseb taas: me ei ole kunagi kavatsenud teadlikult petta või hõlptulu teenida (2)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Facebooki veebipood. Foto on illustreeriv.
Facebooki veebipood. Foto on illustreeriv. Foto: Eero Vabamägi

Möödunud aastal laekus TTJA-le üle 200 kaebuse seoses ettevõtte Avidmera OÜ e-poega. Katteta lubadusi andnud poele tõmmati peagi kriips peale. Nüüd tegutseb aga e-poe omanik väidetavalt uue ettevõtte alt edasi. «Tegeleme endiselt iga päev võlgnevuste likvideerimisega ja loodetavasti saame oma poe mõne kuu pärast uuesti avada ning selle mainet puhtaks pesema hakata.» 

«Hiljuti soetasin internetist parfüümi ja sattusin petturi küüsi. Rääkisin juhtunust sõbrannale, suureks üllatuseks tuli välja, et ka tema on samasse orki lennanud,» räägib toimetusele Anna. «Veel suuremaks üllatuseks tuli aga välja, et meid mõlemaid on petnud üks ja sama mees.»

Kui Anna tellis lõhna alles mõned kuud tagasi, siis tema sõbranna jäi e-poest parfumeeria.com tellitud lõhnast ilma 2022. aastal. «Sõbranna esitas ka kaebuse, hiljem selgus, et petta saanud inimesi on üle 200, mille järel ettevõtte veebileht ka kinni pandi,» räägib Anna. E-poega tegutsenud ettevõte kandis nime Avidmera OÜ.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles