Liisi Eesmaa loodud kleidi lillemotiivi saab internetist ka euro eest: võimalik, et olen totaalselt tünga saanud! (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Vabariigi aastapäeva üks silmapaistvam kleit oli kindlasti Keit Pentus-Rosimannuse oma, mille õlal püüdis tähelepanu litritest lillemotiiv.
Vabariigi aastapäeva üks silmapaistvam kleit oli kindlasti Keit Pentus-Rosimannuse oma, mille õlal püüdis tähelepanu litritest lillemotiiv. Foto: Eero Vabamägi / kuvatõmmis internetist

Liisi Eesmaa disainitud kleit Keit Pentus-Rosimannuse seljas oli kahtlemata üks laupäevase presidendi vastuvõtu pilkupüüdvamaid. Tähelepanelik lugeja märkas aga, et Aliexpressis on vaid mõne euro eest müügil justkui sama motiiv, mis Liisi Eesmaa disainitud kleidil. «Oleksin ma teadnud, et neid ka nii hea hinnaga kuskilt leiab, saan oma järgmise kollektsiooni üleni ainult õitest kokku panna!» avaldab Eesmaa, kes tellis küll hiigelsuured litteraplikatsioonid veebipoest, ent mitte Aliexpressist.

Tänavusel presidendi vastuvõtul säras Euroopa kontrollikoja liige Keit Pentus-Rosimannus Liisi Eesmaa disainitud kleidis ning disainerid ja veebiväljaanded märkisid Pentus-Rosimannuse kleidi ära vastuvõtu stiilsemate nimekirjas. 

«Teist last ootav Keit Pentus-Rosimannus säras nagu lilleõis Liisi Eesmaa kontrastses kleidis. Suured litrilised õiemotiivid koos roosa ja erkrohelisega rõhutavad elu ja pidevat kasvamist. Komplekti täiendavad Soma metallikroosad kõrvapallid,» kirjutas näiteks teiste seas Postimees Naise Digiajakirjad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles