GALERII Suurfilmi «Düün» teise osa esilinastusele eelnes ulmeline tantsu- ja moesõu

Elu24
Copy

Kauaoodatud suurfilmi «Düün: teine osa» jõuab kohe-kohe kinodesse! Mõned õnnelikud said «Düüni» teist osa näha juba 28. veebruaril, kui filmi näidati pärast uhket tantsu- ja moesõud T1 kinoekraanil.

«Düün: teine osa» jõuab ametlikult kinodesse 1. märtsil, kuid suuremad filmisõbrad teavad, et esilinastused ja eelvaatamised on juba täies hoos. 

T1 keskuse Cinamoni kinos toimus «Düün: teine osa» esilinastus kolmapäeval, 28. veebruaril. Filmi sissejuhatuseks toimus keskuse neljandal korrusel efektne ja tuleviku elementidega sõu, kus sai näha nii tantsu kui ka moodi.

Eesti Tantsuagentuuri spetsiaalne sõu viis publiku otse «Düüni» südamesse, tuues esile võitlusstseene, kõrbe avarust ja loo dünaamilisust nüüdisaegse tantsu kaudu. Moemaailma võlusid näitasid Eesti Kunstiakadeemia tudengid Ron Verlin ja Kristiina Tali.

Auhinnatud filmitegija Denis Villeneuve jätkab saagat filmis «Düün: teine osa». Tegu on Frank Herberti romaani «Düün» järgmise peatükiga, mille ekraniseeringus mängib palju rahvusvaheliselt hinnatud näitlejaid.

Warner Bros Picturesi ja Legendary Picturesi film on kauaoodatud järg 2021. aastal kuue Oscariga pärjatud filmile «Düün». Filmis astuvad üles esimese filmi tähed ja ka uued osatäitjad.

Nende seas on Oscarile kandideerinud Timothée Chalamet («Wonka», «Kutsu mind oma nimega»), Zendaya («Ämblikmees: pole koduteed», «Eufooria»), Rebecca Ferguson («Võimatu missioon 7»), Oscarile kandideerinud Josh Brolin («Tasujad: lõppmäng», «Milk») ja paljud teised. «Düün: teine osa» filmiti Budapestis, Abu Dhabis, Jordaanias ja Itaalias.

Rohkem infot leiad näiteks SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles