ÕNNESOOVID! Robin Juhkental sai isaks: meile sündis armas ja terve tüdruk

Elu24
Copy
Robin Juhkental.

 
Robin Juhkental.  Foto: Taavi Sepp

Laulja ja raadiosaatejuht Robin Juhkental ning tema abikaasa Pille-Riin tervitasid oma peres 15. veebruaril uut ilmakodanikku! 

Möödunud aasta veebruaris sõudis Robin Juhkental oma kallima Pille-Riin Vihtrega abieluranda.

«Ma oma eraelu ei ole juba üle kümne aasta kommenteerinud, aga ütlen nii palju, et kõik on imeilus ja soovin kõigile teistele ka rahu, armastust ja rõõmu!» märkis Juhkental toimetusele. «Soovin kõigile teistele ka rahu, armastust ja rõõmu!»

HÕISSA PULMAD 〉 Muusik Robin Juhkental pani kallimaga leivad ühte kappi: kõik on imeilus

Nüüd selgub, et 15. veebruaril sündis nende perre ka esimene laps. Juhkentali abikaasa andis värskest ilmakodanikust teada Facebooki kontol, kuhu ta postitas armsa beebi pildi, kirjutades «15.02». 

«Olen hoidunud pikematest kommentaaridest, mis puudutavad minu lapsi ja peret, aga ütlen, et meile sündis armas ja terve väike tüdruk,» kommenteeris Juhkental TV3-le. 

Metro Luminal 2018: Kalle Nettan (bass, vasakult), Robin Juhkental (vokaal), Rainer Jancis (kitarr) ja Marko Atso (trummid). Uue albumi "Üheksast viieni" tutvustustuur algas eile.
Metro Luminal 2018: Kalle Nettan (bass, vasakult), Robin Juhkental (vokaal), Rainer Jancis (kitarr) ja Marko Atso (trummid). Uue albumi "Üheksast viieni" tutvustustuur algas eile. Foto: Urmas Lange

Robin on eesti poplaulja, raadiosaatejuht ja meemitegija. Ta on ansamblite Malcolm Lincoln, Metro Luminal ja Robin Juhkental & The Big Bangers solist. Ansambli Malcolm Lincoln koosseisus võitis ta 2010. aastal Eesti Laulu võistluse ja esines Eurovisiooni lauluvõistlusel. Samuti osales ta Eesti Laulul see aasta, kuid sooloartistina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles