Vingel peol käinud Jüri Ratas: ma ei ole abikaasaga viimase 10 aasta jooksul nii palju tantsinud

Elu24
Copy

Tuntud peosari Ennu Ratas tähistas möödunud nädalal oma 20. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul tehti peost põgus ülevaade esmaspäevases «Ringvaate» saates. Kommentaari jagas ka koos abikaasaga peol käinud Jüri Ratas.

Ennu Ratas on tuntud peosari, mis tähistas 23. veebruaril Kultuurikatlas oma 20. sünnipäeva. Juubelipeol esinesid muu hulgas Terminaator ja Koit Toome.

Vingel peol käis kohal ka «Ringvaade», kes vestles põgusalt esimest korda Ennu Rattale sattunud Jüri Rattaga, kes viibis peol abikaasaga.

«Mitte kunagi ei ole käinud, pean tunnistama, et päris lahe on seda templit saada,» tunnistas Ratas peoõhtul.

Tundub, et pidu Rattale ja ta abikaasale meeldis. «Ma ei ole abikaasaga viimase kümne aasta jooksul nii palju tantsinud kui täna Terminaatori, Mart Juure ja Koit Toome saatel,» tunnistas poliitik.

«Pean tunnistama, et hüppasime rohkem Terminaatori saatel,» ütles Ratas. «Mis siin salata, see oli minu generatsioon, see emotsioon ja laulud, mis olid 20 ja 25 aastat tagasi.»

Ratase sõnul on tal Terminaatoriga teinegi tugev seos. Nimelt on Ratas lõpetanud Nõmme gümnaasiumi, kust Jaagup Kreemi toel Terminaator välja kasvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles