Hollywoodi näitleja Gary Sinise'i poeg suri vaid 33-aastaselt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Gary Sinise.
Näitleja Gary Sinise. Foto: MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

USA näitleja Gary Sinise'i poeg McCanna suri 33-aastaselt. Näitleja kaotas oma poja aasta alguses haruldasele vähile.

Filmidest «Forrest Gump» ja «Apollo 13» ning telesarjast «CSI: New York» tuntud näitleja Gary Sinise'i pere on tabanud valus kaotus. Sinise'i poeg McCanna Sinise suri 5. jaanuaril pärast viis ja pool aastat kestnud võitlust vähiga vaid 33-aastaselt, vahendab Page Six

Sinise teatas poja surmast poolteist kuud hiljem oma heategevusorganisatsiooni kodulehel

«Suvi 2018 oli meie perele eriti katsumusterohke. Tolle aasta juunis diagnoositi mu abikaasal Moiral kolmanda staadiumi rinnavähk, pärast operatsiooni alustas ta keemiaravi. Siis, 8. augustil, saime teada, et meie pojal on väga haruldane vähk,» kirjutas Sinise kodulehel.

Näitleja kirjeldas, et haruldane vähivorm Chordoma on üks miljonist ja saab alguse selgroost. See mõjutab keskmiselt 300 ameeriklast aastas. «70 protsendil juhtumitest saab vähi eemaldada ja see on ravitav. 30 protsendil juhtudest, umbes 90 inimest aastas, tuleb vähk tagasi.»

Samal ajal kui Sinise'i abikaasa sai vähist vabaks, algas nende poja aastaid kestev võitlus vähiga. Näitleja avaldas pikas postituses detaile oma poja elust viimastel aastatel ja kirjeldas tema kirge muusika vastu.

«Mac kaotas võitluse vähiga. Ta suri 5. jaanuaril 2024 kell 15.25,» avaldas Sinise. «Nagu iga pere sellise kaotuse järel oleme murest murtud ja hakkama saanud nii hästi kui võimalik. Lapsevanemana on lapse kaotamine nii raske. Mu kaastunne neile, kes on kogenud sarnast kaotust, ja kõigile, kes on kaotanud lähedase.»

«Olen nii õnnistatud, õnnelik ja uhke, et olen tema isa,» märkis Sinise.

Vaatamata pikalt kestnud võitlusele, ei olnud Sinise oma poja diagnoosist kordagi rääkinud. Ta tegi seda esimest korda 29. detsembril 2023, mõned päevad enne oma poja surma.

Intervjuu keskendus eelkõige Sinise'i pojale, kes armastas muusikat, ning tema peagi ilmuvale albumile, mille ta viimastel elukuudel tänu paljudele andekatele inimestele valmis sai. Kuigi Sinise'i varalahkunud poeg oli trummar, mängis vähi tõttu ratastoolis McCanna enda kirjutatud albumil suupilli.

«Ta andis oma perele enda 33 eluaasta jooksul nii palju ja saavutas enda viimastel elukuudel suurepäraseid asju. Koos oma kahe kolledži sõbraga sai tema nägemus kaunist muusikast tegelikkuseks. See on tema lahkumise kingitus,» märkis Sinise lõpetuseks. 

Lisaks näitlejast isale jäävad McCanna Sinise'i igatsema tema ema, tema kaks õde ja õe lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles