Staartuunija Hinge Elias Zaitsev kolis võtteperioodiks hooldekodusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Staartuunijad Heugenie Aidama, Alari Aidama, Hinge Elias Zaitsev, Liis Kilvits.
Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» pressiesitlus Tallinna Polütehnikumis. Staartuunijad Heugenie Aidama, Alari Aidama, Hinge Elias Zaitsev, Liis Kilvits. Foto: Viktor Burkivski

Käesoleval nädalal alustab Kanal 2 eetris uus saatesari «Tuuni mu mõisa!», milles näitavad oma oskusi Eesti erinevate kutsekoolide õppurid ja puhuvad uue elu sisse Paunküla mõisas asuvale hooldekodule.

Noortele tulevad appi filmilegend Leida Rammo, pikaaegne operetiprimadonna Therese Raide ja veteransportlane Herbert Sepp, kes hülgavad ajutiselt kodused mugavused ja kolivad samuti hooldekodusse.

Tallinna Ehituskooli ehitusviimistluse eriala õpilane Hinge Elias Zaitsev hoolitses oma õrna käega mõisa ruumide seinte pahteldamise, lihvimise, tapeedivahetuse ja värvimuutuste eest. Noor naine kolis hooldekodusse selleks perioodiks lausa elama. «Ööbimisime mõisa kõrval ühes spordikompleksis ja käisime sealvahelduva eduga tööd tegemas kaks või kolm nädalat,» jäi Hinge kogemusega rahule.

Staartuunijal oli abiks ametivend Rando Preitov ning ka mõned Tallinna Tööstushariduskeskuse vabatahtlikud.

Tallinna Ehituskoolis õpetatava ehitusviimistluse eriala kvaliteediga on Hinge rahul. «Meie eriala õpetaja on selline, kes nõuab väga korralikku tööd. Läksime oma esimesele välipraktikale, kus juhendaja imestas, et kas me teeme seal oma tööga nalja, et ei pea ju nii palju pingutama ja saab ka lihtsamalt,» rääkis neiu ja arvas, et koolis saadav praktiline baas on piisav, et hiljem tööturul läbi lüüa.


Saatesarja «Tuuni mu mõisa!» esimene osa on Kanal 2 eetris laupäeval kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles