ESIMENE BEEBIPILT Laulja Helen Adamson sai emaks

Elu24
Copy
Helen Adamson.
Helen Adamson. Foto: Erakogu

Laulja Helen Adamson jagas ühismeedias rõõmustavat uudist, et on saanud emaks! «Palju imelisi emotsioone ja tõesti saan öelda, et kõik on selline nagu ma unistasin ja samas mitte üldse selline nagu ma unistasin...» räägib Helen Elu24-le.

Laulja Helen Adamson teatas esmaspäeval, 26. veebruaril ühismeedia vahendusel, et on saanud emaks!

«Meie uus elu algas nüüd!» kirjutas Helen postituse pealkirjas. Värske ilmakodaniku ehk pisitütre nime ei ole Helen veel avalikustanud.

«Oleme juba teist nädalat tegelikult beebimullis. Palju imelisi emotsioone ja tõesti saan öelda, et kõik on selline nagu ma unistasin ja samas mitte üldse selline nagu ma unistasin, kirjeldamatud ja uued tunded, mida kogen,» ütleb Helen Elu24-le. «Lapsel on juba nimi, aga hetkel ma veel seda ei avalda,» lisab ta.

Heleni lapse isa on Rene Lõhmus, keda nähti lauljaga esimest korda 2019. aasta sügisel Tallinn Fashion Weekil.

Helen teatas lapseootusest oktoobris. Pärast rõõmustava uudise jagamist maailmaga rääkis Helen Elu24-le pikemalt oma lapseootusest ja sellest, mida ta raseduse ajal on kogenud.

Lauljatar tunnistas kohe, et tema jaoks on rasedus möödunud pigem kergelt. «Mul iiveldust sisuliselt ei olnud, hästi minimaalselt esimesel trimestril,» nentis Helen ja lisas: «Aga ma tõesti magasin hästi palju. Ma magasin põhimõtteliselt oma suve maha, olin ikka väga väsinud.»

Suve keskel käis Helen ka reisil, kuid lennukiga ta ei lennanud, vaid sõitis autoga: «Ma magasin autos ka ikka palju. Kui oleks tahtnud kuskil midagi ette võtta, trenni teha, lihtsalt selleks ei olnud energiat. Energia mõttes mingitel perioodidel olin jumala väsinud.»

'

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles