SAADAKS VÄLJA Donald Trump ähvardas prints Harryt

Inna-Katrin Hein
Copy
USA endine president ja nüüdne presidendikandidaat Donald Trump pidas 24. veebruaril 2024 Washingtonis kõne konservatiivse poliitilise tegevuse konverentsil (CPAC).
USA endine president ja nüüdne presidendikandidaat Donald Trump pidas 24. veebruaril 2024 Washingtonis kõne konservatiivse poliitilise tegevuse konverentsil (CPAC). Foto: Laura Brett / ZUMA Press Wire / Scanpix

USA presidendikandidaat Donald Trump rääkis konservatiivide poliitikakongressil, et ta ei kaitse Briti prints Harryt, kui presidendiks valitakse. Samas andis ta mõista, et võib Harry riigist välja saata.

Trump ütles, et on raevunud president Joe Bideni administratsiooni peale, mis on Harryt kaitsnud, hoides salajas tema soovi saada USA kodanikuks. Trump ütles juba aasta tagasi antud intervjuus, et ta ei ole ameeriklannast endise näitlejanna ja prints Harry naise Meghan Markle'i fänn, teatab Newsweek

«Ta (Harry – toim) reetis kuninganna. See on andestamatu. Ta oleks USAs kaitseta, kui see oleks minu teha,» kuulutas Trump Washingtonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles