«Sind otsides» viis Eve kokku vennaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides - Krista ja Eve
Sind otsides - Krista ja Eve Foto: TV3

Seekord aitas «Sind otsides» meeskond üles leida kasuperes sirgunud Eve lähedased.

Evel oli õnnelik lapsepõlv, mis ühel päeval kahjuks ootamatult lõppes - varases teismeeas teatati talle šokeeriv uudis, et ta oli oma peres soovimatu kasulaps. Ühtäkki jäi Eve maailma päris üksi…

Nüüd, aastate möödudes, on Evel soov just «Sind otsides» abiga oma pärissugulased üles leida.

«Mul on väga toredad lapsed ja abikaasa, kuid see on elu üks pool, sama oluline on minu jaoks teada, kust ma pärit olen,» mõtiskleb Eve, märkides, et seni pole tal selja taga tugevat suguvõsa ja oma inimesi olnud.

Eve sai teada, et tal on neli venda ja üks õde ning lihane tädi, kes avaldas soovi temaga kohtuda. Eve alkohoolikust bioloogiline ema olevat nimelt kõik lapsed lastekodusse andnud ja kõiki polnudki võimalik üles leida. Enam pole ka ema, kellelt vastuseid saada.

Tänu väikesele imele kohtus Eve oma lihase venna Taaviga, tänu kellele sai oma päritolust palju teada. Nad kavatsevad peagi koos külla minna oma tädile.

«Sind otsides» on TV3 eetris teisipäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles