PIDUPÄEVA KAADRID Kiluleib ja luuleread! Vaata, kuidas tuntud eestlased kodumaale õnne soovivad

Elu24
Copy

Eesti Vabariik tähistab tänavu 24. veebruaril oma 106. sünnipäeva! Nagu ikka, tähistavad tähtsat päeva kõik eestlased, sealhulgas säravad staarid ja avaliku elu tegelased. Vaatamegi põgusalt, mil moel tuntud eestlased kodumaale õnne soovisid. 

Laulja Stefan on suisa ülikonna selga pannud ja võtab pidupäeva puhul pitsitäie piima. 

Laulja ja näitleja Kristel Aaslaid soovis kodumaale õnne Instagrami loos. «Palju õnne, kallis Eesti!»

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Palju õnne, kallis Eesti!» soovib ka kergejõustiklane Ksenija Balta. 

Muusik Inger postitas vabariigi sünnipäeval ühismeediasse laulu: «Kolmveerand kuus, su hinge paitab valguskiir, maalib see loo, su varjust saanud päiksepiir kui sulatuul, mu ellu hiilides su tõi meelt mööda jõuan taas su juurde unelmais.»

«Palju õnne, armas Eesti!» soovis Inger. 

Urmas Paet jagas klõpsu paraadilt. «Meie inimesed Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva paraadil.»

Pidupäevast ei jäänud ilma ka Portugalis elav Kristiina Heinmets. «Palju õnne, Eestimaa! Tänan Eesti suursaadik Moonika Kase piduliku südamliku vastuvõtu eest! Arvo Pärdi kirjutatud «Ukuaru valss» kõlas Lissaboni ühes sadadest imelistest paleedest pianist Sten Heinoja esituses.»

«Head aastapäeva,» soovis muusik Indrek Sarrap ja lisas postitusele foto endast koos Andrus Vaariku ja Egon Nuteriga, kes olid parasjagu oma tuntud rollides Eesti presidentidena.

«Las kestab rõõm ja nali!! Ka siis, kui president teid vastuvõtule ei vali. Kaunist 106ndat. Elagu Eesti!!» tõdes Marju Karin ühismeedias.

Laulja ja värske superstaar Ant Nurhan soovis samuti Eestile õnne. Ühismeedias jagatud fotol on näha, et Türgist pärit Ant sõi tähtsal päeval ikka seda kõige tähtsamat ehk kiluleivatorti. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Maailmarändur Kertu Jukkum jagas ühismeedias lubadust, mis ta endale 18-aastaselt andis. «Pakkisin kohvri ja lubasin endale, et kui saan ülikooli sisse, jään Eestimaale. Samuti lubasin, et kodumaal elades reisin maailmas ringi nii palju kui hing ihkab. Ka seda lubadust olen endale pidanud. Jää vabaks, me Eesti!»

Fotodena jagas Jukkum hetki talisuplusest suviste matkadeni.

Heidy Purga edastas õnnesoovid Anna Haava 1935. aasta luuletusega. «Palju õnne, armas Eesti!»

Näitlejanna Lisabet Loigu jagas fotosid rukkilillepõllult. «Meie ilus Eesti!»

«Palju õnne, Eesti! Palju õnne, Termikas!» õnnitles kodumaad muusik Jaagup Kreem.

Laulja Liis Lemsalu jagas oma õnnesoovidega kauneid loodusfotosid. «Palju õnne meile.»

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ka Silvia Ilves jagas õnnesoove muusikapalaga «Eestlane olen ja eestlaseks jään!» Tšellist soovis kõigile imelist pidupäeva.

Elu24 toimetus soovib kõigile meeleolukat Eesti Vabariigi aastapäeva!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles