VIDEO Avaldati «Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas» õrritaja ehk head Eesti Vabariigi aastapäeva!

Elu24
Copy
Märt Avandi filmis «Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas», mis on kolme nädala teeninud enam kui pool miljonit eurot.
Märt Avandi filmis «Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas», mis on kolme nädala teeninud enam kui pool miljonit eurot. Foto: Kaader filmist

Ega ükski pidupäev ei tohiks alata ilma üllatusteta! Nõnda üllatasid «Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas» tegijad fänne ning soovisid kõigile head Eesti Vabariigi aastapäeva koos õrritava tiiservideoga. 

Kultusfilmi «Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas» kauaoodatud järg toob suurtele ekraanidele vanad tuttavad ja uued seiklused. Äsja avalikustati filmi esimene õrritaja.

«Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas» lavastajaks on Rasmus Merivoo («Kratt») ja film alustab kinodes üle Eesti 1. aprillil.

Kosmoseodüsseiaga ühele poole jõudnud Valdis on tagasi alevis. Labidalöök on Valdise peast pühitud ja ta mäletab kõike! Märt, Ott ja terve alev on aga 20 aastaga kõvasti muutunud ja mäletamisest pole kasu. Egas midagi, poisid peavad jälle Valdisele elu näitama. Kuidas Valdis sellega aga toime tuleb, näed juba kinos.

Filmis löövad kaasa Märt Avandi («Vehkleja»), Ott Sepp («Johannes Pääsukese tõeline elu»), Vallo Kirs («Klass»), Liisa Pulk («Ükssarvik»), Kaia Skoblov («Deemonid»), Tõnn Lamp («Tume paradiis»), Indrek Ojari («O2»), Ago Anderson («Suvitajad»), Marek Tammets («Kratt»), Indrek Taalmaa («Soo»), Merle Jääger («Johannes Pääsukese tõeline elu») jpt.

«Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas» režissöör ja stsenarist on Rasmus Merivoo («Kratt»), operaator Jako Krull («Kratt»), monteerijad Rasmus Merivoo ja Kristin Kalamees («Kratt»), kunstnik Krete Tarkmees («Kratt»). Filmi produtsentideks on Tallifornia dünaamiline duo Tõnu Hiielaid («Kratt») ja Rain Rannu («Kratt»).

Filmi tootja ja levitaja on Tallifornia, Eesti juhtiv sõltumatu autorikino tootja ja rahastaja. Tallifornia varasemateks linateosteks on «Vaba raha», «Ükssarvik», «Kratt», «Kiik, kirves ja Igavese Armastuse Puu» ja «Lapsmasin» ning Tallifornia filmifondi kaasrahastatud filmide hulka kuuluvad «Viimane vahipost» ja kung-fu komöödia «Nähtamatu võitlus».

«Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas» alustab kinodes 1. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles