INTERVJUU Keili Sükijainen pani end proovile «Telehommiku» saatejuhina: läksin õhtul seitsmest voodisse ja vähkresin 45 minutit

Chrislin Metsanurm
Copy
Saatejuhid Keili Sükijainen ja Kristjan Gold.
Saatejuhid Keili Sükijainen ja Kristjan Gold. Foto: Kanal 2

«Lõpuks mõtlesin, et ah miks mitte, paar aastat möödas mu viimasest otse-eetri saatest ja pulli peab saama!» tõdeb saatejuht Keili Sükijainen pärast Kanal 2 «Telehommiku» otse-eetrit. Kõige raskemaks osutus saatejuhi jaoks aga õhtul vara magama minemine. «Hommikul oli mul kuus äratust, esimene neist 3.58.»

Reede hommikul tervitas varajasi ärkajaid Kanal 2 «Telehommikus» saatejuht Keili Sükijainen, kes võttis üheks päevaks saatejuhi Romi Hasa koha üle. 

«Mind on ka varem erinevatesse tele- ja raadiohommikuprogrammidesse saatejuhiks kutsutud, aga olen alati juba poole pakkumise pealt öelnud, et mina mitte mingil juhul, mitte kunagi oma elus seda ei tee, sest mulle nii väga meeldib magada,» selgitas saatejuht pärast otse-eetrit ja lisas, et kui kodukanal talle sellise pakkumise tegi, siis paar päeva ta seda mõtet ikkagi seedis. «Lõpuks mõtlesin, et ah miks mitte, paar aastat möödas mu viimasest otse-eetri saatest ja pulli peab saama!» 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles