VIDEOINTERVJUU Talendisaates «Tähtede täht» asub erinevaid žanre esitama ka hispaanlasest ooperisolist: tulin siia nautima

Copy
Germán Gholami Torres-Pardo
Germán Gholami Torres-Pardo Foto: Pilt videost

«Olen mitu aastat olnud Vanemuise teatris, ma olen ooperisolist ja crossover'i laulja,» tutvustab ennast Germán Gholami Torres-Pardo, keda peagi saab laulmas kuulda ja näha Kanal 2 kevadises suursõus «Tähtede täht».

«Ma olen väga tänulik, et ma olen siin,» ütleb Eesti rahvale hetkel veel pigem tundmatu laulja. Germán tõdeb, nagu ka juba eelnevalt välja hõigatud lauljad ja näitlejad, et ka tema jaoks saab erinevates stiilides laulmine kindlasti suur väljakutse olema.

«Aga ma tulin siia nautima,» räägib ta selges eesti keeles. «Mulle meeldib teha sõud, ennast laval näidata ja anda endast parim!»

Vaata videost, kuidas Germán üldse Eestisse sattus ja kui heaks peab ta oma tantsuoskust:

Kanal 2 kevadprogramm toob ekraanile eelmisel aastal palju üllatusi ja meeleolukaid hetki pakkunud pühapäevaõhtuse muusikasaate «Tähtede täht» uue uhke hooaja. Juba märtsis ekraanile jõudev muusikaline telesõu esitab kaheksale tuntud ja armastatud Eesti artistile suure väljakutse – ausas võistluses selgitatakse välja parimast parim artist erinevates muusikažanrites, milleks on sel aastal ooper, džäss, muusikal, eurodisko, punk ja latiino.

Esimesed viis osalejat on juba selgunud ning nendeks on lauljad Ott Lepland, Carlos Ukareda, Eleryn Tiit ja Tanja Mihhailova-Saar ning näitleja Saara Nüganen.

Telesõud juhib Eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov. «Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles