VIDEOINTERVJUU Tanja Mihhailova-Saar peagi algava talendisaate proovikividest: kindlasti saab kuulda, kui halvasti ma ooperit laulan

Copy
Tanja Mihhailova-Saar
Tanja Mihhailova-Saar Foto: Pilt videost

«Mulle väga meeldib pakkuda head meelelahutust ja see on saade, kus on võimalik näidata ennast nii erinevatest külgedest kui võimalik,» rääkis Tanja Mihhailova-Saar, keda peagi näeb Kanal 2 suursõus «Tähtede täht».

«Tegemist on väga toreda projektiga ja alati on põnev midagi uut teha,» rääkis Tanja ja tõdes, et seetõttu tuli otsus saates osaleda üsna kiiresti. «Ma ei ole ka ammu saadetes kaasa teinud osalejana, nii et ma olin selle üle väga rõõmus,» lisas ta.

«On stiile, mida ma ei valda, näiteks ooper, nii et mida lähemale see saade tuleb, seda suuremaks närvitsemiseks läheb,» ütles lauljatar muigamisi. 

Kuigi ka näiteks punki ei ole Tanja laulnud, siis seda peab ta ägedaks. «Seal sobib, kui sa laulad natuke valesti, natuke valjusti, natuke võibolla kärinaga... Kõik sobib!» arutles ta kelmikalt.

Vaata videost, millist laulu Tanja mitte kunagi esitanud ei ole, kuid nüüd kindlasti ära tahaks laulda:

Kanal 2 kevadprogramm toob ekraanile eelmisel aastal palju üllatusi ja meeleolukaid hetki pakkunud pühapäevaõhtuse muusikasaate «Tähtede täht» uue uhke hooaja. Juba märtsis ekraanile jõudev muusikaline telesõu esitab kaheksale tuntud ja armastatud Eesti artistile suure väljakutse – ausas võistluses selgitatakse välja parimast parim artist erinevates muusikažanrites, milleks on sel aastal ooper, džäss, muusikal, eurodisko, punk ja latiino.

Esimesed neli osalejat on juba selgunud ning nendeks on lauljad Ott Lepland, Carlos Ukareda ja Eleryn Tiit ning näitleja Saara Nüganen.

Telesõud juhib Eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov. «Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles