GALERII Telliskivi toidustuudio tähistas oma esimest sünnipäeva glamuurse peoga

Elu24
Copy
Foto: Enriko Pedaksalu

Neljapäeval tähistas glamuurse punase vaiba üritusega oma esimest tegutsemisaastat FoodStudio Telliskivi toidustuudio, kus on viimase aasta jooksul toimunud sadu toidukoolitusi, õhtusööke ja teisigi põnevaid üritusi. Kes kohal käisid, vaata galeriist!

Sünnipäevapidu väisasid teiste seas ka lauljanna Gerli Padar koos oma tütre Amandaga. Meeleolu hoidis üleval armastatud lauljanna Piret Krumm, keda saatis kitarril äsja Eesti Laulu finaalis osalenud Peter Põder. Maitsvate toitudega kostitas peakokk Dmitri Haljukov. Punasel vaibal võtsid peolisi vastu ka hullunud fännide kisakoor.

Kes kohal käisid, vaata galeriist!

Telliskivi Loomelinnaku tuiksoonel asuva FoodStudio Telliskivi ajalugu ulatub aastasse 2009, kui juhuse tahtel tutvusid riiklikult tunnustatud peakokk ja kahe Eesti presidendi peakokk Indrek Kivisalu ning gurmaan Helgor Markov. Tutvusest sai alguse hobi korraldada sõprade juures õhtusööke ja ühiskokkamisi, mida saatis tohutu menu – peagi saadi aru, et vajatakse suuremat kööki kui sõprade koduköögid.

Algselt pidi FoodStudio olema täiesti privaatne koht, kus aeg-ajalt mõni üritus korraldada, kuid ühel hetkel ümbritses meeste tegemist nii palju huvilisi, et tuli tavatööst loobuda. Esimesed kaksteist aastat tegutses FoodStudio kesklinna salasopis Ahtri tänaval ning aasta tagasi koliti Telliskivisse. Täna juhivad FoodStudio Telliskivi toidustuudiot peakokk Jaan Liiv ja peremees Rainis Pajumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles