«Mind polnud vaja pikalt paluda!» Tuuli Roosma proovib kätt uues ametis

Elu24
Copy
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Juba homsest toob raadio Elmar hommikuprogrammi kevadist värskust Tuuli Roosma, kes võtab terveks nädalaks sisse raadiosaatejuhi rolli.

Nüüd on senisest veelgi rohkem põhjust Elmariga ärgata, sest tuntud ja vaimukad tulevad taas. Alates 26. veebruarist äratab igal nädalal raadiokuulajaid erinev vaimustav külalissaatejuht.

«Mulle meeldib kõige rohkem intervjuusid anda just raadios, aga tööd pole mul seal kunagi teha õnnestunud, seega mind ei pidanud pikalt paluma,» ütles Tuuli, miks ta otsustas nädalase tööpakkumine Elmaris vastu võtta.

Esitasime Tuulile ka mõned vaimukad küsimused!

Kui saaksid elu lõpuni olla mis tahes vanuses, millise vanuse valid?

Elu on nii targasti seatud, et pakub pidevalt võimalust uuenemiseks ja teisenemiseks. Seda panin ka kasvavate laste puhul tähele – nad on kogu aeg ideaalses vanuses. Kui üks etapp hakkas kuidagi napilt juba selgeks saama, siis tuli kohe uus iga peale ja jälle kuidagi parim. Mu oma vanusega on samamoodi, nii et ma kindlasti ei tahaks jääda mitte ühtegi aastasse kinni. Aga kui midagi muud üle ei jää, siis 48. Sest mis praegu viga on? Mitte midagi!

Kes on sinu lemmikloom?

Puukänguru on üliarmas ja kohmakas loom, kes jõudis minu teadvusesse alles üsna hiljuti. Ta on parajalt suur mütakas ja seda veidram, et üks liik puukängurusid avastati alles aastal 1990. Nägin teda esimest korda paar aastat tagasi Chesteri loomaaias ning nüüd olime Paapual, kus kohalikud vibu ja nooltega neid küttisid. Väga ohustatud liik, aga õnneks on Paapua nii metsik ja hõredalt asustatud paik, et seal on teadlased taasavastanud puukänguru liike, kelle puhul arvati, et nad on välja surnud.

Kelle kuulsatest inimestest sooviksid valida oma sõbraks?

Leonardo da Vinci. Inimene, kes oli kõrge vanuseni iga päev nii innukalt huvitatud kogu maailmast, õppis, lõi ja katsetas pidevalt midagi uut. Tema jaoks ei olnud mitte midagi võimatut. Kui ta tahtis midagi luua, mille tegemiseks polnud maailmas veel vastavaid asju, siis ta lihtsalt möödaminnes leiutas enne need teised asjad ja jõudis nii oma eesmärgini.

Kui saaksid kogu ülejäänud elu kanda ainult ühte värvi, millise valiksid?

Rohekassinise. Ilus värv, aga olen seda siiani kurvaks tegevalt vähe kandnud, ülejäänud eluga võiks tasa teha.

Millise lustaka apsaka oled mõnes intervjuus teinud?

Tegin kunagi intervjuu elektrikuga ja soojenduseks küsisin, et kuidas ta viimati särtsu sai. Hea küsimus ja hea vastus, üsna tõsine mees. Ainult et ma hakkasin selle peale ise nii kõvasti naerma ja ei saanud enam pidama. Keegi teine ei naernud.

Mis on sinu tegemata asjade nimekirjas järgmine?

Käisin laste akordioniorkestriga bussireisil Prahas, kus nad võitsid rahvusvahelise konkursi ja nüüd peaks sellest saate kokku panema.

Tuuli võtab raadio Elmar hommikuprogrammi põhisaatejuhtide Tiiu Sommeri ja Lauri Hermanni kõrval koha sisse juba esmaspäeval, 26. veebruaril ja teeb seda kogu nädala vältel. Hommikuprogramm on eetris tööpäeviti kella kuuest kümneni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles