KLÕPS «Milline kunstiteos peaministrit kõige paremini tabanud on?» Lasteaialapsed joonistasid vabariigi aastapäeva eel Kaja Kallast (5)

Elu24
Copy
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: FABIAN BIMMER / AFP / SCANPIX

Läheneva vabariigi aastapäeva puhul joonistasid Viljandi lapsed peaminister Kaja Kallast. «Tõeliselt armas!» kirjutab ühismeedias peaminister, kellele looming väga meeldib.

«Viiratsi Rübliku lasteaia Taibuterade rühma lapsed joonistasid Eesti Vabariigi sünnipäeva puhul peaministrist portreed ja jagasid oma loomingut ka minuga. Tõeliselt armas,» kirjutab Kallas sotsiaalmeediasse postitatud foto juurde, kus lasteaialaste joonistused seina ilustavad. 

Nii Facebooki kui Instagrami postitatud pildi all kommenteeritakse, et lapsed on teinud peaministrist väga armsad joonistused. Ühele kommenteerijale jäi eelkõige silma aga just parempoolne ülemine teos. «Sealt nähtub, et peaminister on äravahetamiseni sarnane Sipsikuga!»

Laste kunstiteoseid on jagatud ka Viljandi valla Facebooki lehel. «Milline kunstiteos teie meelest meie peaministrit kõige paremini tabanud on?»

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles