Eva Greeni šokeeris ta nibudele pühendatud jututuba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Green
Eva Green Foto: MAX ROSSI/REUTERS
Näitlejanna Eva Green rääkis, et toksis kord oma nime Google’i otsimootorisse ning oli šokeeritud, avastades internetist arutelu oma rinnanibude teemal.

Nimelt sattus Bonditüdrukuna kuulsust kogunud 28-aastane Green jututuppa, kus vestlus keerles ümber tema rindade ning lubas pärast seda endale, et ei otsi enam kunagi internetist enda kohta käivat informatsiooni, vahendab Wenn.

«See oli 2003. aastal kui välja tuli film «The dreamers» ja ma guugeldasin ennast,» rääkis Green. «Mu ego viis mu selleni.»

«See oli hullumeelne tegu. Nägin seda kummalist arutelu ja otsustasin, et ei tee seda enam kunagi. Inimesed võivad väga õelad olla. Nad saavad vihaseks isegi siis, kui kannad kleiti, mis neile ei meeldi,» rääkis näitlejanna.

«Iseennast guugeldada on tegelikult üsna masohhistlik, kuna tead, et sina – või siis su nibud – ei meeldi sugugi kõigile,» lõpetas Green.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles