Erki Nool Levandi skandaalist: paljud sportlased ja nende vanemad arvavad, et kui ostan roosat värvi püksid ja lillat värvi tossud, siis minust saabki olümpiavõitja (1)

Elu24
Copy
06.03.2023, Tallinn. Risto Lillemets ja Erki Nool saabuvad Tallinnasse kergejõustiku sise-EMilt Istanbulist.
06.03.2023, Tallinn. Risto Lillemets ja Erki Nool saabuvad Tallinnasse kergejõustiku sise-EMilt Istanbulist. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Kui näiteks viie või kümne aasta pärast lapsevanem, kes unistas, et tema lapsest saab olümpiavõitja, aga millegipärast laps ei viitsinud väga regulaarselt trennis käia, süüdistab Erki Noolt, et treener katsus tütart ebameeldivalt, siis milline õigus või milline võimalus on minul kui treeneril end kaitsta, kui meedia teeb mind maha?» viskab Erki Nool õhku küsimuse, rääkides treeneri kutse-eetikast ja Anna Levandi ümber lahvatanud skandaalist. 

Kolmapäeval lahvatas skandaal, et iluuisutreener Anna Levandit süüdistatakse väärkohtlemises. Nimelt on laekunud Eesti Antidopingu ja Spordieetika (EADSE) sihtasutusele avaldused, kus endised õpilased ja lapsevanemad süüdistavad tuntud iluuisutreenerit Anna Levandit vaimses ja füüsilises väärkohtlemises.

Loe ka:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles