SUUSAD RISTIS Erika Salumäe suhtest oma ainsa tütrega: kui edaspidi sellest perekonnast kirjutate, palun minu nime mitte mainida (5)

Elu24
Copy
Erika Salumäe.
Erika Salumäe. Foto: Taavi Sepp

Olümpiasangari Erika Salumäe ja tema tütre Shanti Grand Uustalu vahel läksid suusad risti juba mitmeid aastaid tagasi. Sõbrapäeval avaldatud intervjuus nentis tütar, et loodab emaga siiski ühel päeval ära leppida. «Kui edaspidi sellest perekonnast kirjutate, palun minu nime mitte mainida,» palub Salumäe meedialt. 

Valentinipäeva ehk sõbrapäeva hommikul avaldati Naistelehe veergudel avameelne intervjuu Erika Salumäe tütre Shanti Grand Uustaluga (sünninimega Sirli Salumäe – toim), kus naine avas ukse oma eraellu ja rääkis ka keerulistest suhetest emaga. Muu hulgas avaldas ta, et suhted emaga on tal katkenud.

Erika Salumäe tütrega.
Erika Salumäe tütrega. Foto: Liis Treimann

«Kindlasti tahaksime mõlemad teineteise elus osaleda, aga selleks peab ootama õiget aega,» märgib Uustalu Naistelehele antud intervjuus, et loodab emaga siiski ühel päeval ära leppida. 

«Mulle ei ole antud võimalust suhelda ei oma tütre ega tema lastega juba aastaid»

Pärast intervjuu ilmumist võttis ühismeedias sõna ka Erika Salumäe, kes pöördus oma sõnumiga just Eesti meedia poole. «Mulle ei ole antud võimalust suhelda ei oma tütre ega tema lastega juba aastaid,» märgib Salumäe ja lisab: «Sellegipoolest mainitakse minu nime alati, kui on juttu temast ja tema uuest perekonnast.»

«Kui inimene on mulle kui emale selja keeranud, peaks tal olema maailmale rohkem öelda ja ette näidata kui seesama ema, kellega suhelda ei sobi. Seega: kui edaspidi sellest perekonnast kirjutate, palun minu nime mitte mainida,» soovib Salumäe ja lisab lõpetuseks, et olge hoitud. 

Erika ja tema tütre Sirli suhe on olnud skandaalne juba aastaid alates sellest ajast, kui tütar oma ema peale Kroonika veergudel vihastas. Selle peale läks Erika Evelin Ilvese saatesse «Evelin», kus naine veelgi enda ja tütre piprasele suhtele õli tulle valas ning toona alaealisel Sirlil oma kallima ja lapse isaga abielluda keelas.

«Võib-olla see on kättemaks, teiselt poolt võib-olla see vastasperekond tahab end reklaamida,» tõdes Salumäe saates ja lisas, et kogu olukord on tugevasti ülepingutatud. «Usun, et Sirlil on kõik kenasti. Neil on nii suur elamine, et noored elavad all. Teised elavad üleval ja suur territoorium, bassein. Lõunamaa kohta väga ilus elamine. Ma usun, et Sirlil on kõik hästi,» jäi ema toona oma tütre elu suhtes lootusrikkaks.

TV3 vahendas 2017. aastal, et Erikat ei teavitatud ka tema tütre abielutseremooniast. 

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles