Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 21. veebruar: Vähil tasuks armusuhted ja rahaasjad lahus hoida, Kaljukitsel on suurepärane päev äritegevuse reklaamimiseks

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: www.pexels.com

Tegusat kolmapäeva!

 

JÄÄR

Kui sul on raskusi, siis räägi inimestega! Probleemide lahendamiseks võib keegi sõpradest sulle toimiva plaani välja pakkuda.

SÕNN

Ametlik asjaajamine võib ootamatul kombel isiklikuks kiskuda. Võib juhtuda, et keegi teeb sulle kahemõttelise ettepaneku.

KAKSIKUD

Aeg sobib hästi välismaalastega kontaktide loomiseks, seda eelkõige enesetäiendamise eesmärgil. Neist saadav info võib sind edasi aidata.

VÄHK

Armusuhted ja rahaasjad tasuks lahus hoida. Kui usaldad kedagi oma äriasjadesse lihtsalt seetõttu, et ta on ilus, võivad tagajärjed olla ettearvamatud.

LÕVI

Võib ette tulla põnevaid kokkupuuteid vastassoost isikutega. Võimalik on üllatuslik kohtumine, mis paneb südame puperdama.

NEITSI

Tööasjad edenevad nagu lennates, kui mõistad ka oma isiklikku sarmi nutikalt kasutada. Õhus on kirge ja elektrit.

KAALUD

Kui oled kellessegi armunud, võta süda rindu ja näita seda välja! Kui astud esimese sammu, astutakse sulle tõenäoliselt topelt vastu.

SKORPION

Tasub mõttekaaslastega tähtsaid asju arutada. Tähtis on mitte end peale suruda, vaid kõigi arvamus ära kuulata. 

AMBUR

Päev on ilmselt pingeline ja tempokas, kokkupuuteid ja jutuajamisi erinevate inimestega on palju. Õhus on huvitavat infot.

KALJUKITS

Suurepärane päev äritegevuse reklaamimiseks. Kui viskad avalikkuse ette õige info, võid saada suure tähelepanu osaliseks.

VEEVALAJA 

Naiselik Veenus ja mehelik Marss kohtuvad Veevalaja märgis! On pikema jututagi selge – kätte on jõudnud armastuse aeg!

KALAD

Suudad mõelda rutiinivabalt. Vanad probleemid õnnestub kiirelt ja kergelt lahendada, kui neile uudsel viisil lähened.

 
Tagasi üles