Kui kiluleib saab pidupäeval söödud, siis tuleb minna nublu ja Mikael Gabrieli peole

Elu24
Copy
nublu.
nublu. Foto: PS Music Agency

Juba sel nädalavahetusel, 24. veebruaril astuvad äsja Soome eelvoorus koos Eurovisioonile pürginud nublu ja Mikael Gabriel lavale Tallinnas Kultuurikatlas. Eesti pidupäeval toimuv kontsert on justkui sünnipäeva äftekas! 

Kui kiluleivad söödud ning vabariigi presidendi kõne kuulatud, tuleb sel korral sammud seada iseseisvuspäeva pidulikule äftekale, mis toimub Tallinnas Kultuurikatlas.

Sest just 24. veebruari õhtul astub seal lavale Eesti Vabariigi üks kuumim artist nublu. Ühtlasi sai sündmus väärilise täienduse – meie põhjanaabrite sama kuuma nime Mikael Gabrieli näol.

Lisaks tulevad puldi taha ansambel Cartoon ja plaate keerutab DJ Allan Roosileht.

Alles hiljuti nägi nublut ja Mikael Gabrielit Soome eurolaulul, kus neil õnnestus verivärske looga «Vox Populi» saada väärikas kolmas koht. «Vox populi» räägib sellest, kuidas polariseeritud avalikus debatis on mõnikord raske aru saada, mis on tõsi ja mis mitte. Laulus kõlab nii soome, eesti kui ka ladina keel, sest loo pealkiri viitab ladinakeelsele fraasile «Rahva hääl».

Kultuurikatlas tuleb esitlusele nii nende kõige värskem lugu «Vox populi», kuid kindlasti ka nende ühiseid vanemaid hitte nagu «Universum» ja «Vihje». On oodata mitmeid üllatusi.

Eesti Vabariigi olulisimal päeval hoiab tantsusammu tempokana kodumaine trummi ja bassi legend Cartoon. Hiljuti saavutas Cartooni ja Daniel Levi ühine lugu «On & On» USAs esimese Eesti singlina kuldplaadi staatuse – lugu on tänaseks müüdud üle poole miljoni eksemplari. Lisaks aitab meeleolu pidulikuna hoida kohalik rokkstaar – DJ Allan Roosileht.

Loomulikult on üritusele oodatud kõik, kes presidendi vastuvõttu kodust jälgivad, ning ka prominendid ja poliitikud vastuvõtult – et kõik erakondade esindajad saaksid sel õhtul esindatud!

Sündmus toimub Eesti Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas algusega kell 23. Rohkem infot leiad SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles