FOTO Sanna Marin väisas Soome muusikaauhindade galat oma uue kallimaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Soome endine peaminister Sanna Marin rääkimas 2. detsembril 2023 Helsingis presidendikandidaadi Jutta Urpilaineni valimissündmusel.
Soome endine peaminister Sanna Marin rääkimas 2. detsembril 2023 Helsingis presidendikandidaadi Jutta Urpilaineni valimissündmusel. Foto: Marina Takimoto / ZUMA Press Wire / Scanpix

17. veebruaril toimunud Soome muusikaauhindade Emma galal nägid televaatajad hetke, kui ekspeaminister Sanna Marin silitas tema kõrval istunud mehe põske. Kõnealust olukorda näidati teleülekande lõpus.

Mees on Marini vana tuttav. Oma Instagrami postituses Emma gala kohta on Marin muuhulgas nimetanud seda meest juuksuriks. Galale saabus Marin üksi ning Marini postitatud fotodel meest ei esine, kirjutab Ilta-Sanomat.

Tegemist on 40ndates eluaastates Helsingist pärit mehega, kes töötab juuksurifirma tegevjuhina.

Ettevõtte info kohaselt asutati ettevõte 2022. aastal, mistõttu selle majandusaasta andmed pole veel kättesaadavad.

Ettevõttel on Instagrami jälgijaid vaid paar tuhat, tegevjuhi isiklikul kontol tubli kolm tuhat. Tema konto jälgijate hulgas on arvukalt Soome kuulsusi Mikko Leppilampist Aku Sipolani ja Sofia Belórfist Linda Lampeniuseni.

Mees on aastaid töötanud juuksurina. Tema isiklikul Instagrami kontol on juuste kujundamisega seotud sisu alates selle loomisest 2015. aastal. Kontol on postitus 2021. aastast, kus Sanna Marin kiidab meest ta soengu tegemise eest.

Sotsiaalmeedia andmetel töötas mees enne oma ettevõtte loomist juuksurisalongis Helsingis Kamppis.

Oma ettevõtte loomisest on mees rääkinud juukse- ja ilutööstuse erialaajakirjale Pinni.

Enne juuksurikarjääri oli mees tuntud andeka korvpallurina. Infot spordikarjääri kohta leiab näiteks basket.fi kodulehelt.

Kodulehe andmeil on ta muu hulgas võitnud 16-aastasena 1999. aastal Põhjamaade meistritiitli ja 2002. aastal võitis ta 22-aastaste Soome meistritiitli Vantaa Pussihukat meeskonnas. Aktiivne karjäär aga lõppes pärast seda.

Sanna Marin on korvpallifänn. Ta on avaldanud oma sotsiaalmeediakontodel palli korvi viskamise videoid ning rääkinud oma hobist Maria Veitola saates «Yökylässä».

Korvpalli aga mehe Instagramis eriti näha pole. Mõnikord on piltidelt näha mõne NBA meeskonna logo.

Mees suhtleb sotsiaalmeediapostituste kohaselt nende Soome tuntud isikutega, kelle juuksur ta on.

Juuksur oli varem abielus, kuid on nüüdseks lahutatud.

Ilta-Sanomat pole saanud mehega ühendust, et ta kommenteeriks 17. veebruaril toimunut.

Sanna Marin ja ta abikaasa Markus Räikkönen esitasid 2023. aasta mais Pirkanmaa ringkonnakohtule avalduse abielu lahutada. Paar oli koos 19 aastat. Nad abiellusid augustis 2020.

Neil on tütar Emma, ​​kes sai 2023. aasta juulis viieaastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles