KIBE! Hendrik Terrase abikaasa jagas intiimseid pulmafotosid

Elu24
Copy
Hendrik Terras ja Maria Pihlak abiellusid 17. veebruaril Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus.
Hendrik Terras ja Maria Pihlak abiellusid 17. veebruaril Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus. Foto: Mihkel Maripuu

Poliitik Hendrik Terrase värske abikaasa Maria, kes on tänaseks võtnud ühismeedias mehe perekonnanime, jagas nende pulmapäevast erilisi hetki. 

«Oops,» teatas Maria Terras ühismeedias ja viitas sellele, et ta läks laupäeval, 17. veebruaril, justkui kogemata mehele. Nagu tema Instagrami konto uus nimi ütleb, on Saaremaalt pärit neiu abikaasaks ei keegi muu kui poliitik Hendrik Terras

Kuigi pulmapäeval jäädvustas Elu24 fotograaf Terraseid enne ja pärast laulatust ning sealhulgas ka pulma kutsutud külalisi, on nüüd paar ühismeedias jaganud pulmapäeva veidi intiimsemaid hetki. 

Näiteks postitas Maria lisaks fotodele altari ees ja tantsupõrandal Instagrami foto, kus värskelt abiellunud paar suudleb.

Fotot pulmapeolt jagab ka Riigikogu liige Liisa Pakosta, kes tänab pruutpaari toreda peo eest. «Küll oli armas pulmapidu, suur tänu Maria Pihlak, nüüd ka Terras ja Hendrik Terras. Ja Riho Terras, no kas pole ikka väga hästi kasvatatud lapsed, eks ole. Sinu valitud veinid olid ka head, isegi, kui neid palju järgi jäi! Ja kui andekad ja head noored, no tõesti võimas. Pidu noorte enda nägu ja tegu, pidu muuseumis! Ja külalised käitusid viisakalt ning eksponaadid jäid terveks. Suur aitäh, palju õnne ja KIBE!» kirjutab Pakosta Facebookis ning jagab meeleolukat fotot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles