UUS HOOAEG Kanal 2 telekevade naelaks on menusaade «Tähtede täht», kirgi kütavad ka Tuuli Roosma pere uued seiklused Indoneesias

Elu24
Copy
Kanal 2 kevadhooaja saated.
Kanal 2 kevadhooaja saated. Foto: Kanal 2 pressimaterjal / Elu24 kollaaž

Kanal 2 kevadhooaja programmist leiab armu- ja reisiseiklusi, mõttemadinaid, kvaliteetset ajakirjandust, tippklassi meelelahutust, huumorit ja elulist äratundmist. Kodumaiste telehittide lai valik pakub vaatamist igale maitsele!

Uhke muusikaline võistlus selgitab välja mitmekülgseima kodumaise staari

Muusikaline telesõu «Tähtede täht» uus hooaeg toob lavale uued artistid, uued muusikažanrid, uued eksperdid ja uue hääletussüsteemi, mis kaasab ka televaatajad.

Kaheksa säravat artisti on vastu võtnud julge väljakutse, et panne ennast proovile muusikastiilides, milles pole neid varem kunagi nähtud. Parimast parim selgitatakse välja muusikali, ooperi, džässi, eurodisko, pungi ja latiino žanrites.

Saates annavad esitustele oma hinnanguid eksperdid, kuhu kuulub püsiliikmena Mart Juur, kellega ühinevad igas saates kaks külaliskohtunikku, kes on vastavas žanris tuntud tegijad. Oma lemmikutele saavad punkte anda ka televaatajad.

Ott Lepland ja Saara Nüganen.
Ott Lepland ja Saara Nüganen. Foto: Kanal 2

Särava telesõu hooaeg lõppeb uhke finaaliga. Esimesed kaks avalikustatud artisti on laulja Ott Lepland ja näitleja Saara Nüganen. Peagi selguvad ka ülejäänud kuus väljakutse vastu võtnud julget muusikut. Telesõud juhib eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov.

«Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Tuuli Roosma pere uued seiklused

Armastatud teleperekond võtab üle mitme aasta ette uue reisi, seekord eksootilisse Indoneesiasse.

Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar poegade Andrese ja Kristjaniga.
Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar poegade Andrese ja Kristjaniga. Foto: Konstantin Sednev

Algavas kogupereseikluses «Meie aasta Indoneesias» kõnelevad Tuuli, Arbo ning teismelised Andres ja Kristjan Sulawesil muumiatega, päästavad Sumatral orangutane, põgenevad metsikul Paapual matšeetega peaküti eest, proovivad Balil valgustust saada, toovad koos kohalikega vereohvreid ning püüavad selles tohuvabohus enam-vähem normaalseks jääda.

«Meie aasta Indoneesias» alustab 2. märtsil ja on edaspidi ekraanil laupäeviti kell 19.30.

Aktuaalsed ja põletavad teemad

Eesti filmi- ja teleauhindadel parima päevakajasaate tiitli pälvinud ajakirjanduslik telemagasin «Täistund» toob vaatajateni laiemat avalikkust kõnetavad teemad igal teisipäeval. Elo Mõttus-Leppik, Sander Punamäe, Neeme Raud, Madis Kimmel ja Raul Ranne arutlevad aktuaalsete sündmuste ja probleemide üle, pakkudes sügavat analüüsi ja erinevaid vaatenurki.

«Täistund» alustab 5. märtsil ning on ekraanil teisipäeviti kell 20.30.

Enne veel jõuab aga Eesti vabariigi aastapäeval ekraanile erisaade «Täistunni intervjuu. Õnnelik Eesti», kus ajakirjanik Raul Ranne vestleb tuntud kaasmaalastega sellest, kuidas olla tänulik ja leida endas rahu ning nautida argiseid hetki ajal, mil kogu maailmas ja Eestis on elu väga ärev. Oma mõtteid jagavad Ivo Linna, Peeter Oja ja Siiri Sisask. «Täistunni intervjuu. Õnnelik Eesti» on Kanal 2s laupäeval, 24. veebruaril kell 19.00.

Peeter Võsa avastab kodumaad ja tutvustab huvitavaid persoone

Juba viiendat hooaega pakub saade «Võsavinkel» põnevaid kohtumisi ja avastamisrõõmu. Äsja kosutavalt puhkuselt naasnud saatejuht Peeter Võsa on täis energiat ja teotahet. Televaatajaid ootavad ees kohtumised kirevate persoonidega ning põnevate paikadega. Lisaks saab kevadhooajal näha ka paari põnevat teleeksperimenti ja seda loomulikult Võsale omapärases vürtsikas kastmes. «Põnevaid inimesi, huvitavaid paiku ja värvikirevust siin kodumaal ikka jagub. Paneme täie auruga edasi!» sõnab telelegend Võsa.

«Võsavinkel» alustab 1. märtsil ja on edaspidi ekraanil reedeti kell 20.00.

Saab nii nalja kui ka korralikult draamat

Nelja mehe sekeldused jätkuvad sarja «Papsid» uues hooajas, kus moodsa aja mehed ja isad Aleks, Raivo, Marek ja Toomas seisavad silmitsi ootamatute vanemlike väljakutsetega, püüdes ühitada tööelu, pereelu ja isiklikke ambitsioone. 

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Kanal 2 ja Elisa komöödiasugemetega draamasari pakub nalja ja pisaraid, aga ka olulisi mõtteid perekonna ja lapsevanema rolli kohta. Uues hooajas leitakse üles Rasmuse vanaema, kuid peagi selgub, et ka temaga toimub midagi kummalist. Lõpuks saab vastuse ka küsimus, kas Aleks on Rasmuse isa või mitte. Ootamatult leiab üks paar end teraapias ning hooaja lõpuks tabab kõiki osalisi üks tohutu nuhtlus.

Sarja peaosades on Märt Pius, Priit Loog, Alo Kõrve, Tiit Sukk, Ott Sepp, Katrin Pärn, Evelin Võigemast ja paljud teised palavalt armastatud kodumaised tähed. Režissööritoolil on Anna Stepanova ja stsenaariumi kohandas eesti keelde Ott Sepp. 

«Papsid» uus hooaeg alustab 2. märtsil ja on edaspidi ekraanil laupäeviti kell 20.30.

Eesti rahva lemmikmälumängu värsked osad

Hinnatud mälumängusaade «Kuldvillak» naaseb uue hooajaga ekraanile tarmuka Eeva Esse-Sõõrumaa juhtimisel. Sel suvel Pariisis toimuvatele XXXIII suveolümpiamängudele on pühendatud olümpia erisaade, mis jõuab ekraanile 28. aprillil. Selles põnevas Kuldvillaku-nimelises võistlusalas asuvad vastamisi tõelised tugitoolisportlased ja sporditeadmistega hiilgavad mängijad. 

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

«Kuldvillaku» uus hooaeg alustab 3. märtsil kell 19.30 ja on ekraanil pühapäeviti samal ajal.

Argiõhtune teadmistelahing esitab väljakutse Kanal 2 telenägudele

Vaatajate südamesse pugenud mälumängusaate «15 küsimust» telekevade hooaja algusele pühendatud erinädalal panevad oma mälu ja teadmised proovile tuntud ja armastatud tegijad Kanal 2 saadetest.

Heategevuslikes erisaadetes ristavad omavahel sõbralikult piigid Mart Juur ja Katrin Lust, Sander Punamäe ja Eeva Esse-Sõõrumaa, Romi Hasa ja Keili Sükijainen ning Tuuli Roosma ja Simon Suviste. «15 küsimust» värske hooaeg stardib 4. märtsil kell 20.00 ning on edaspidi ekraanil esmaspäevast neljapäevani samal ajal.

Ajale jalgu jäänud kodudest saavad hästi teenivad üüripesad

Särtsaka sisekujundussaate «Kodud rahaks» kolmandal hooajal tuleb saatejuht Keili Sükijainenile ja üürikodude omanikele appi lausa kolm sisekujundusentusiasti. Merlin Miido on varasemate hooaegade jooksul näidanud parimaid nippe juba 14 kodus ja sel hooajal lisandub tema nimekirja veel neli. 

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Lisaks Merlinile asuvad oma värskete ideedega kortereid vürtsitama Liis Reisner ja Kirke Talu. Kirke on varemgi tele-ekraanil kodu kujundamisega tegelenud, konteinermaja ehitades. Liis on vaatajatele tuttavaks saanud superstaariks püüdlejana, kuid igapäevaselt interjööre loonud samuti juba aastaid.

Kuigi kõik hinnad on vahepeal kõvasti tõusnud, on saates korteriomanikele antav eelarve kodu uuendamiseks endiselt 1000 eurot. See nõuab tõsist fantaasialendu ja nuputamist, et ideede teostamisel jääda ette antud eelarve piiridesse.

«Kodud rahaks» alustab 6. märtsil kell 20.30 ning on edaspidi ekraanil kolmapäeviti samal ajal.

Põnevad retseptid uues kodumaises kokandussaates

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Uues saates «Rita köök» asub toimetama legendaarne Oma Maitse ajakirja retseptilooja ja toidukoolituste tegija Rita Osa.

Lisaks retseptidele ja kokakunstioskustele saab televaataja kasulikku lisateavet, kuidas mingi toiduaine või selle valmistamise tehnoloogia mõjutab meie tervist, immuunsust, tuju ning sooritusvõimet. 

«Rita köök» alustab 9. märtsil ning on ekraanil laupäeviti kell 10.00.

Tiir ümber maakera tehtud: stardib Roald Johannsoni reisisaate viimane hooaeg

Pärast viit aastat maailmas ringi rändamist, 38 riigi ning enam kui 125 linna külastamist viskab Roald veel viimaseks kevadhooajaks seljakoti selga ning toob teieni põnevate eestlaste lood üle terve maailma.

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Sel korral suundub ta saates «Roaldi retked» keset Iiri merd asuvale imekaunile Mani saarele, kõrbelinnadesse Araabia Ühendemiraatides ning troopilistele palmisaartele Kariibi meres. Kõigis neis kaugetes sihtkohtades kohtub Roald julgete eestlastega, kes on taasiseseisvunud Eesti vabariigi ajal kolinud kodumaalt välismaale. 

Sel kevadel on telesaate fookuses näiteks eestlannast eksootiline merepolitseinik, ebaharilik kinnisvarakunn, sensuaalne tsiklientusiast, ägeda loomuga kunstnik ning läbi elu liuglev surfar.

«Roaldi retked» alustab värskete osadega aprillis.

 

Külaelu argipäevast vürtsitatud uus kodumaine sari, kust ei puudu ei draama ega ka komöödia

Urmas Lennuki sulest ilmunud loo «Minu küla» peaosalisi, kahte linnaprouat, kes päranduse tõttu on läinud maale elama, kehastavad Merle Palmiste ja Ingrid Margus.

«Minu küla» lugu keerleb ümber metsaärimees Gunnar Holmi. Mees jääb ühel ilusal päeval langeva puu alla ja sureb. Ennast tema abikaasaks pidav Tiina (Merle Palmiste) avastab, et mehel on ka teine naine – Inriid (Ingrid Margus). Viimane aga avastab omakorda, et ootab surnud mehelt last. Sündmused kulmineeruvad Gunnari matustel, kus selgub, et mehe pärandi kättesaamiseks peavad nad aasta aega elama tema lapsepõlvekodus väikeses Eesti külakeses, kus elu liigub nagu tigu mööda märga maanteed – üks samm edasi, kaheksa tagasi. Külaelu argipäeva aga vürtsitavad kohalikud päevapüüdjad Olter Kamm ja Nikolai, kes sündisid õlleklaas peos ning jalgpall südames.

Režissöör Ergo Kulla humoorikas telesari «Minu küla» jõuab Kanal 2 ekraanile aprillis.

Eesti kõige andekamate noorte kutsevõistlus tuleb taas

Ülipopulaarse sisulooja Andrei Zevakini juhtimisel saame saates «Noor meister» teada, kes on vabariigi parim noor florist, automaaler, juuksur ja plaatija, aga ka arvjuhtimisega metallilõikepinkide operaator, mööblitisler ja forvarderioperaator.

Kutsemeistrivõistlused toimuvad taas üle Eesti, näiteks Võrus, Sillamäel, Luual ja Tartus. Põhivõistlust alustab iga valdkonna kaheksa parimat noort, kellest finaalvõistlusele jõuab kolm kõige edukamat. «Noor meister» alustab mais.

Päeva tähtsamad uudised ja parim meelelahutus hommikust õhtuni

Värske sisu ja uute teemadega on esmaspäevast reedeni televaatajaid hommikuti äratamas «Telehommik» ning argiõhtuid sisustamas «Õhtu». Mõlemad saated pakuvad reedeti üllatusi: «Reede ÕHTU» paneb töönädalale punkti endiselt lõbusas mängulises võtmes.  «Telehommiku» reeded üllatavad aga külalissaatejuhtidega. 

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Järgnevatel reede hommikutel äratavad televaatajaid otse-eetris Romi Hasa ja Kristjan Goldi kõrval veel ka Keili Sükijainen, Mart Normet, Eeva Esse-Sõõrumaa, Neeme Raud ja teised tuntud ajakirjanikud ning telenäod.

Teemad, mis vajavad tähelepanu ja lähevad korda

Igal esmaspäeval toob Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin «Kuuuurija» jätkuvalt vaatajani teemad ja nähtused, mille taga peituvad tihti meie ühiskonda puudutavad probleemid ja murekohad laiemalt. Ekraanile jõuavad õpetlikud ja silmiavavad lood tavainimeste muredest ja probleemidest. 

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

«Kuuuurija» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20.30.

Otsides armastust kesk idüllilist eestimaist suve

Värskelt alustanud romantikasarjas «Sellest saab meie suvi» näeme läbi kevade kaheksa vallalise eestlase kaaslase otsinguid, kellega koos veeta ilus Eestimaa suvi ja miks mitte kogu edasine elu. Saate hooaja lõpuks saab selgeks, kas keegi neist leidis ka elu armastuse.

«Sellest saab meie suvi» saatejuht Romi Hasa juhtimisel on Kanal 2 ekraanil neljapäeviti kell 20.30.

Vaatajaid ootab jätkuvalt igal õhtul kell 19.00 ka uudistemagasin «Reporter» ning politseiuudised vahendab teisipäeviti kell 22.30 Eesti vanim politseisaade «Krimi».

Eesti filmide teleesilinastused märtsi kahel esimesel pühapäeval

Kanal 2 kevadhooaeg
Kanal 2 kevadhooaeg Foto: Kanal 2 pressimaterjal

Lisaks mitmekülgsetele saadetele ja sarjadele toob Kanal 2 esmakordselt teleekraanile ka mitmed kodumaised mängufilmid, sealhulgas Ergo Kulla lavastatud «Kuulsuse narrid» ja Ain Mäeotsa «Suvitajad», mille teleesilinastused on pühapäeval, 3. märtsil ja 10. märtsil

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles