Obama võlgneb Hatcherile autogrammi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teri Hatcher
Teri Hatcher Foto: Reuters / Scanpix
Sarja «Meeleheitel koduperenaised» täht Teri Hatcher rääkis, et ootab siiani autogrammi, mille USA president Barack Obama talle anda
lubas
.

Nimelt kohtus Hatcher Obamaga enne seda, kui mees riigipeaks valiti ning loobus selle nimel oma tütrega aja veetmisest, kirjutab Femalefirst.

Poliitiku ja näitlejanna kohtumine leidis aset ühel möödunud aastal toimunud heategevusüritusel ja ehkki tütar Emersoni hooldusõigust eksabikaasaga jagav Hatcher oleks sel õhtul saanud lapsega aega veeta, otsustas ta Obamaga kohtumise kasuks.

«Me surusime kätt ja ma ütlesin talle, et olen üksikema. Mäletan, et see üritus toimus õhtul, mil oli minu kord tütrega koos olla ja neil õhtutel ei lähe ma kunagi välja,» rääkis Hatcher.

«Ütlesin talle, et see on ainus asi, mille nimel ma oma tütre koju jätaksin ning tema vastas, et annab mulle salvrätikule autogrammi,» jätkas näitlejanna.

Hatcher lisas, et autogrammi ta siiski ei saanud ning pöördus naljatades Obama poolde, öeldes: «Sa võlgned Emersonile autogrammi. Kõigepealt aja majanduse ja sõjaga asjad korda ja kui siis aastate pärast asjad paremaks lähevad, saaksid ehk autogrammi saata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles