FOTOD Gerli Parmase tütar Amanda Rebeca teeb kaasa uues telesarjas

Elu24
Copy
Amanda Rebeca Padar
Amanda Rebeca Padar Foto: TV3

Kodumaises telesarjas «Valetamisklubi» teeb näitlejate ridades kaasa ka Amanda Rebeca Padar.

Amanda Rebeca ise sai uudisest teada aga eriskummalisel moel. Nimelt kutsus tema ema Gerli Parmas ta lõunasöögile, mille ajaks oli salaja korraldatud üllatus – restorani saabus TV3 «Stuudio» esindus, kes hea sõnumi edastas.

Kodumaises seriaalis kehastab võistlustantsija Amanda Rebeca noort neidu Mirti. Tegu ei ole aga sugugi esimese näitlemisega. Varasemalt on ta kaasa teinud ka mitmetes teatrietendustes.

Uus seriaal «Valetamisklubi» on kaasaegne, põnev, intrigeeriv, üllatavate sisupöörete ja suhteliinidega kodumaine seriaal. Haarava loo käivitab noore ambitsioonika ajakirjanikuni jõudev vihje ministri kohta, kes väidetavalt olevat ahistanud alaealist tütarlast. Kuigi tõde võib olla hoopis mujal ja tegelikkus kordi keerulisem, kui asjad tunduvad, algab kirglik nõiajaht ministrile, et tema elu täielikult hävitada.

Sarja stsenaariumi on kirjutanud Reeli Reinaus ja Katariina Libe ning produtsent, režissöör ja operaator on Ergo Kuld. Minister Karl Kullamaa rollis on Martin Algus, teistes osades teevad kaasa Maria Teresa Kalmet, Kaspar Velberg, Ursula Ratasepp, Andres Mähar, Maarja Jakobson, Karin Rask, Jürgen Pärnsalu, Martin Kork, Katariina Libe, Saara Pius jpt. Tuntud näitlejate kõrval säravad Amanda Rebeca Padarile lisaks veel paljud noored talendid.

Vaata fotosid: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles