Reisikomplekt - reisipudelid, minitooted ja teised reisitarvikud

Apotheka
Copy
Foto: Unsplash

Hakkad reisile sättima ning avastad, et kosmeetikatooted võtavad enda alla pool kohvriruumist? Plaanid lennata ainult käsipagasiga, kuid kõik purgid-tuubid on liiga suured? Mõlemal juhul tuleb appi reisikomplekt. Meigitoodete reisikomplekti kuuluvad nii minitooted, korduvalt täidetavad pudelid kui ka teised väikeses mõõdus reisitarvikud.

Kas valida täidetavad reisipudelid või minitooted?

Väikeses suuruses reisitarvikud ja reisikomplektid saab põhimõtteliselt jagada kaheks: minitooted ja täidetavad pudelid. Esimene variant on väga mugavaks lahenduseks, kui tooteid, mida oled nagunii harjunud kasutama, müüaksegi lennureisiks sobilikus pakendis. Näiteks mini deodorant. Teine variant ehk korduvkasutatavad reisipudelid, kuhu saad ümber valada või ümber tõsta sobiva koguse suuremast, kodus olevast, pakendist.

Põhimõtteliselt võib kasutada suvalist sobivas suuruses potsikut või isegi korduvkasutatavat plastikkotti. Riskiks on sisu lekkimine ja toote säilivusaja lühenemine. See on veel üks põhjus, miks tasub valida spetsiaalsed plastikust, metallist või silikoonist reisipudelid: need on piisavalt vastupidavad, tavaolukorras ei lähe midagi katki ja midagi ei hakka lekkima.

Omaette kategooria reisikaubad on aina populaarsemaks muutuvad tahked kosmeetikatooted (šampoon, palsam, kehakreem, hambapastatabletid). Ettevaatlik peab aga olema soojamaareisidega, sest teatud temperatuurist hakkavad ka tahked kosmeetikatooted sulama ning nende pakendid ei ole alati lekkekindlad.

Kvaliteetsed apteegikosmeetika reisitarvikud ja minitooted

Apotheka Beauty e-poes on olemas minitooted igaks vajaduseks. Päikesereisile kaasavõtmiseks päikesekaitsepulk ja päikesekaitseemulsioon. Näohooldusrutiiniks vajalik meigieemaldustooted, muidugi näosprei, seerum ja jumestusvaht. Lapse rõõmustamiseks reisipakendis vannigeel, endale ihupiim. Võib öelda, et kõik, mida läheb kodus vaja, on ka minikujul reisile kaasavõtmiseks olemas: suuvesi, šampoon, habemeajamisvaht, hambapasta, erinevad ampullid jpm.

Apotheka Beauty ilupoest leiad veel ühe kasuliku reisitoote: tabletikarbid nädala jaotusega. Olenevalt ravimitest, peab kaasas olema ka originaalpakend, ent kohale jõudes võib mugavuse huvides ravimid vastavalt võtmisvajadusele ära jaotada.

Reisikomplekt – lihtne osta, mugav kasutada

Üksiktoodete kõrval on olemas hästi läbi mõeldud ja sobivate toodetega reisipudelite komplekt ehk reisikomplekt. Esiteks saad ühe ostuga kõik vajalikud tooted. Teiseks, tihtipeale tulevad need korduvkasutatavas kotis ehk kõik asjad on juba koos. Näiteks läbipaistvas kotis reisikomplekt, mis sisaldab rahustavat mitsellaar näopesugeeli, õliseepi ning aaloe geeli.

Eraldi reisikomplektid on mõeldud väikestele reisisellidele. Babé 3-in-1 laste reisikomplekt sisaldab kolme klassikalist ja vajalikku toodet: šampoon-palsam, kogu perele sobilik dermaseptiline pesugeel ja niisutav ihupiim.

Kuigi on väga mugav, kui kogu kaasavõetav kosmeetika mahub ühte kotti, siis suurema hulga toodetega on hea mõte luua mingi süsteem. Näiteks, ühes kotis kehahooldusvahendid, teises näohooldustooted. Või siis: ühes kotis hommikurutiiniks vajalik ja teises kotis õhturutiiniks tarvilik. Kui need kotid on läbipaistvad, ei pea ka lennujaamas hakkama asju ümber tõstma.

Minitooted ja nende eelised lennujaamas

Eriti selge on reisipudelite eelis lennukiga reisides. Käsipagasis võib iga üksikpakend olla kuni 100 ml mahutavusega. Kõik ühe inimese vedelikud peavad ära mahtuma ühte maksimaalselt liitrisesse läbipaistvasse kotti. Reisipudelid on piisavalt väikesed ja jäävad kindlasti alla piirmäära. Lisaks on spetsiaalsed reisipudelid lekkekindlad ja nende täitmine suuremast pakendist või pudelist on tehtud võimalikult mugavaks.

Kuigi me oleme maininud väga palju lennukiga reisimist, kus pakendi mahul on tõesti märkimisväärselt olulisem roll, siis reisikomplekt ja minitooted on kasulikud ka muudel juhtudel. Oodaku sind siis ees komandeering teise linna, kiire spaapuhkus või paaripäevane külaskäik vanaema juurde. Minipudelid ning väiksemad reisitarvikud nõuavad vähem ruumi, on kergemad ja muudavad seeläbi elu iga momendi võimalikult mugavaks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles