Tartlannat pahandas ebasobivalt käitunud jalgrattur (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Jalgrattad. Foto on illustreeriv.
Jalgrattad. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Neljapäeva õhtul Tartus Raja tänaval jalutanud naine palus temast möödunud jalgratturil edaspidi rattakella kasutada. Seepeale näitas rattaga sõitnud mees aga talle keskmist sõrme. «Meesterahvas oli pigem 40ndates eluaastates. Ei olnud noor nolk, kellelt oleks sellist käitumist oodanud,» ütleb naine. 

Tartlanna Merilyn jalutas neljapäeva õhtul kella poole kaheksa paiku psühhiaatriakliiniku lähedal Raja tänaval. Tema kõrvalt vuhises mööda jalgratas. Merilyn soovitas ratturil kasutada rattakella, mispeale mees talle keskmist sõrme näitas.  

«Lugupeetud härra jalgrattur, kes Sa teisiti ei osanud ennast väljendada kui keskmise sõrmega vibutada selle peale, et kui palusin Teil seljatagant lähenedes rattakella kasutada. Teadke, et see kell Teie rattal on mõeldud kasutamiseks, mitte iluvidinana. Jalakäija ei pea käima kael kahekorra ja pidevalt selja taha vahtima hirmus, et äkki tuleb ratas, et siis ratturile teed andes põõsasse hüpata,» kirjutab Merilyn Facebooki grupis «Märgatud: Tartus». «Sama palve käib ka teistele ratturitele. Mida te hiilite seljataga nagu ninjad öös?! Häbenete midagi? Õppige oma rattakellasid otstarbekohaselt kasutama kui rattaga kõnniteel sõidate,» lisab ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles