KLIPP «Ma pole ennast vist kunagi nii kiiresti liigutanud!» Grete Paia jagab kõhedust tekitavat seika viimasest Iraagi külastusest

Elu24
Copy

Púr Múdd ja Grete Paia käisid hiljuti külas Eesti kaitseväelastel Iraagis. «Muidugi me olime nagu VIP-id, nagu nad ise ütlesid, et meie turvalisus oli eriti tagatud,» rääkis Paia «Õhtu!» saates. Ta lisas, et ega selline sihtkoht ikkagi mingi Disneyland ei ole. «Iga päevaga läks pidev ärevus väiksemaks ja ohutunne taandus.»

Eesti tantsumuusika duo Púr Múdd koosseisus Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus ning artist Grete Paia külastasid Iraagis paiknevat Eesti kaitseväe kontingenti.

Lauljatar möönab Kanal 2 «Õhtu!» saates, et reis siiski ilma viperusteta ei möödunud. Ta märkis, et ühel hommikul kui ta veel voodis oli, hakkas sireeen karjuma. «Tuli lause „Do not evacuate your building!» («Ärge evakueeruge oma hoonest» – toim). Enne kui ma jõudsin seda lauset kuulata, no ma pole vist kunagi nii kiiresti ennast liigutanud. Järsku oli see jope seljas ja stardivalmis,» meenutas Paia saates ja lisas, et iga päevaga läks pidev ärevus väiksemaks ja ohutunne taandus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles