Mees saatis jõulukaardid pärast oma surma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukaardid
Jõulukaardid Foto: AP / Scanpix

USAs Oregoni osariigis elanud mees üllatas oma sugulasi ja sõpru sellega, et saatis neile jõulukaardid kaks kuud pärast oma surma.

34 käsitsi kirjutatud kaardile oli alla kirjutanud Chet Fitch, kes suri selle aasta oktoobris 88 aasta vanuses, kirjutab BBC.

 

Saadetud kaartidel kirjutas Fitch, et jumal lubas ta hetkeks tagasi, et ta saaks oma kaardid laiali saata. Saatja aadressiks oli aga Paradiis.

 

Mehe juuksur Patty Dean tunnistas, et Fitchil oli selline plaan juba ammu peas küpsenud.

«Fitch tuli haua tagant saadetud jõulukaartide ideele juba 1987. aastal, öeldes, et ta tahab ka pärast oma surma inimesi üllatada,» selgitas Dean.

Deani sõnul tundis mees nädal enne oma surma, et tema ei saa enam kaarte saata ja andis talle korralduse need posti panna.

 «Küsisin jumala käest, et kas ma saaksin korraks tagasi minna ja mõned kaardid saata. Esialgu ütles ta ei, kuid pärast pikka pealekäimist ta lubas. Siiski andis ta mulle kindla käsu tagasi tulla. Võimalik, et ma näen sind (varem kui sa oodata oskad). Soovin sulle häid jõule,» seisis kaartidele. 

Fitchilt kaardi saanud olid hämmelduses ja üllatunud.

Fitchi tütar Tangren Alexander sõnas, et selline trikk oli südantsoojendav ja lõbus.

 «See oli nii tema moodi. Ta armastas nalja,» lausus tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles