KUULUJUTUD? «Vanematel oli hirm koguduse ees häbisse jääda.» Politseile laekunud vihje Suure-Lähtrust leitud vastsündinu ema kohta on jahmatav

Elu24
Copy
Suure-Lähtru küla.
Suure-Lähtru küla. Foto: Elu24

Möödunud nädala esmaspäeval leiti Läänemaalt Suure-Lähtrust vastsündinu surnukeha, kelle koer koduhoovi tassis. Tänaseks on selgunud, et tegemist oli poisslapsega. Laekunud vihjed pole politseid veel lapse emani juhatanud. Rahvasuus levivad aga jutud 16-aastasest noorest tüdrukust.

Poolteist nädalat on möödunud päevast, kui Suure-Lähtrust leiti vastsündinu surnukeha. Teadaolevalt sündis laps leidmise päeva hommikul ning politsei alustas lõunast kohe laiaulatuslikku otsingut, et leida vastsündinu ema. Päevi kestnud maastikuotsingud aga tulemust ei andnud ning ema on tänini leidmata.

Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin avaldas, et saatsid vastsündinu surnukeha kohtuarstlikule lahangule. «Praeguseks oleme saanud eksperdi esmase hinnangu, mille kohaselt oli leitud laps sündinud ajaliselt ehk tegemist oli lõpuni kantud rasedusega. Eksperdi kogutud esialgsed andmed näitasid, et laps oli peale sündi hinganud, seega sündis laps tõenäoliselt elusana. Lapse surma täpne põhjus on meil seni teadmata.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles